Üsküdar Belediyesi, 8. Dönem ilk Belediye Meclis Toplantısı yapıldı

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nin ardından yeniden Üsküdar Belediye Başkanı seçilen Hilmi Türkmen, mazbatasını almasının ardından çalışmalara başladı.

Üsküdar Belediyesi, 8. Dönem ilk Belediye Meclis Toplantısı yapıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nin ardından yeniden Üsküdar Belediye Başkanı seçilen Hilmi Türkmen, mazbatasını almasının ardından çalışmalara başladı. 8 Mart Pazartesi günü Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı Belediye Meclis Üyeleri'ni Üsküdar Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirmek üzere bir araya getirdi.

Üsküdar Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen belediye meclis toplantısını Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yönetti. Başkan Türkmen, 8. Dönem ilk meclis toplantısının hayırlı olmasını diledi. Meclis toplantısını AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan ve çok sayıda Üsküdarlı da yakından takip etti.

8 Mart Pazartesi günü Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı Belediye Meclis Üyeleri'ni Üsküdar Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirmek üzere bir araya getirdi.

Meclis toplantısı Başkan Türkmen ve siyasi parti grup başkan vekillerinin konuşmasının ardından Meclis 1. Başkan Vekili, Meclis 2. Başkan Vekili, Meclis Katipleri, Belediye Encümen Üyeleri ve Komisyonların Üyeleri seçiminin yapılması ile devam etti.

''SEÇİM BİTTİ, PARTİ ROZETİMİZİ BİR KENARA KOYDUK''

Başkan Hilmi Türkmen belediye meclisinde yaptığı konuşmasında, ''Üsküdar Belediye Meclis Üyeliği hepimize önemli bir sorumluluk yüklemiştir. İnanıyorum ve hiç kuşkumuz yok ki bu sorumluluğu buradaki bütün arkadaşlarımız layıkıyla yerine getireceklerdir. Gerek Üsküdar'ımızın genel sorunları, gerekse her bir meclis üyemizin bulunduğu mahallesinde sokağındaki, caddesindeki ihtiyaçları, sorunları ve taleplerini belediyemizle birlikte karşılayacağız. Belediye başkanı olarak şunu özellikle ifade etmek istiyorum: seçim sürecinde bir partinin adayı idim. Seçim bitti, parti rozetimizi bir kenara koyduk ve tüm Üsküdar'ın Belediye Başkanı olarak meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte hiçbir ayrım gözetmeden, hiç bir fark gözetmeden bütün Üsküdarlı hemşehrilerimize hizmet edeceğiz inşallah'' dedi.


Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Seçim 2019

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir