Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kılıç oldu

CHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı olarak Ahmet Kılıç'ı gösterdi. Uzun yıllar Üsküdar'da çeşitli alanlarda siyaset yapan Ahmet Kılıç 2009 ve 2014 yıllarında da belediye başkan aday adayı olmuş fakat aday gösterilmemişti.

Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kılıç oldu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

CHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı olarak Ahmet Kılıç'ı gösterdi. Uzun yıllar Üsküdar'da çeşitli alanlarda siyaset yapan Ahmet Kılıç 2009 ve 2014 yıllarında da belediye başkan aday adayı olmuş fakat aday gösterilmemişti. 31 Mart 2019 da yapılan olan yerel seçimlerde bir kez daha Üsküdar'dan aday olan Ahmet Kılıç bu defa genel merkezin olurunu aldı. Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kılıç oldu.

2014 seçimlerinde Üsküdar CHP'den 7 kişi belediye başkan adayı olmuş o dönemde yazdığımız yorum haberlerde de "7 Aday 7 Ay Önce Yola Çıktı, 7'si de yarı yolda kaldı" başlığı atmıştık. CHP genel merkezi bu defa tabanın sesini dinleyerek Üsküdarlı bir aday göstererek Üsküdar'ı bu defa kazanmak istiyor.

AHMET KILIÇ KİMDİR?

Ahmet Kılıç, 1965 Trabzon Maçka'da doğdu. İlkokulu köyünde, ortaokul ve lise eğitiminin bir kısmını Trabzon İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. 1978 yılında ailevi sebeplerden dolayı Ailesi ile birlikte İstanbul Üsküdar'a göç ettik. Eğitiminin kalan kısmını Üsküdar'da Üsküdar Akşam Lisesi'nde bitirdi. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu.

1985 yılında Sosyal Demokrat Halkçı Parti'ye üye olarak aktif siyasete atıldı. 1980 ihtilalinden sonra bütün partiler gibi CHP 'de kapatılmıştı ve tekrar açılması yönünde çabalar ile 1992 yılında Üsküdar'da CHP'nin ilk kurucu üyelerinden birisi oldu. CHP'de değişik kademelerde görevler aldım. 2001 yılında Esnaf Komisyon Başkanlığı, 2007-2009 yılları arasında parti içerisinde İlke Yönetim Kurulu Üyeliği ve İlçe Başkan Yardımcılığı görevleri yaptı.

2009 yılında yapılan Yerel Seçimlerde CHP Üsküdar Belediye Meclis Üyesi olarak adayı oldu. 2014 yılı yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Aday Adayı oldu, ardından 2014 yerel seçimlerinde Üsküdar belediye meclis üyesi olarak seçildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde ve hem Üsküdar'da Belediye Meclisi'nde CHP'yi temsil eden Ahmet Kılıç, dönemdir Üsküdar Belediye Meclisi'nde İmar komisyon üyeliği görevini yürütmektedir. Bunun yanı sıra çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında görevler aldı.


Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Seçim 2019

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir