Basın Bayramı Üsküdar'da uluslararası katılımla kutlandı

24 Temmuz Basın Bayramı Gazeteciler Sosyal Sorumluluk Projeleri Derneği öncülüğünde, Harman Organizasyon ve Üsküdar Belediyesi'nin katkıları ile Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi bahçesinde vatandaşlar ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Basın Bayramı Üsküdar'da uluslararası katılımla kutlandı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

24 Temmuz Basın Bayramı bu yıl ilk kez Uluslararası bir etkinlikle vatandaşların da katılımıyla kutlandı. Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi bahçesinde düzenlenen kutlama programı Gazeteciler Sosyal Sorumluluk Projeleri Genel Başkanı Yaşar Kaba'nın açılış konuşmasıyla başladı.

Kaba, ''Basın Özgürse Halk Özgürdür, Halk Özgürse o ülke özgürdür. Bu gün sansürün kaldırılışının 107.'nci yılını kutluyoruz. aynı zamanda, ülkemizin bağımsızlık andı olan Lozan Antlaşması'nın da yapıldığı gün, bağımsız bir devlet olarak uluslararası alanda tanındığımız günün 92 yılı, bu iki güzel günü aynı günde ve V. İstanbul Uluslararası koro, folk müzik yarışması için ülkemizde bulunan Malezya, İran, Bulgaristan iki dalda, Estonya, Rusya, Macaristan, Hırvatistan, Romanya sanatçıları ile birlikte kutlayacağız.

24 Temmuz Basın Bayramı bu yıl ilk kez Uluslararası bir etkinlikle vatandaşların da katılımıyla kutlandı.

Sanat ulusları birbirine daha çok yaklaştırır ve dostluğun temellerini atar. Ülkemizin Kurucusu Ulu önder Atatürk'ümüzün bize vasiyeti olan Yurtta Barış, Dünyada Barış vasiyetine uygun bu oluşumu büyük emeklerle ortaya koyan Harman Organizasyon yöneticilerine, emeği geçen tüm çalışanlarına ülke halkının bizlere selamını getiren sanatçılara ve bu alanda çalışma yapan tüm dostlara teşekkürü bir borç biliriz. Bu arada bu etkinliği burada yapmamızı sağlayan Üsküdar Belediyesine teşekkür ediyoruz'' dedi.

Basın Bayramı Üsküdar'da uluslararası katılımla kutlandı

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen adına programa vekaleten Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Esat Kalay katıldı. Kalay, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in selamlarını ileterek konuşmasına başladı. Ardından günün önemini belirten bir konuşma yaptı. Esat Kalay konuşmasında tarihsel süreci de ayrıntılarıyla anlattı ve basın özgürlüğünün önemini vurguladı.

Etkinlik ülke sanatçılarının sahne almasıyla başladı. Halkın yoğun katlımın gözlendiği etkinlikte sanatçılar ve program büyük beğeni topladı. Gecenin sonunda etkinliğe destek ve katkı sunanlara birer plaket takdim edildi.

Etkinliğin kapanış konuşmasını yapan Yaşar Kaba katılımcı ülke gruplarına ayrı ayrı teşekkür etti, ülkelerine Türk halkının dostluk ve kardeşlik selamını yolladı.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Kültür/Sanat

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir