Yeni yıla yeni evlerinde girdiler

Üsküdar Belediyesi, bastıran çetin kış şartları akabinde sokaklarda yaşayan kediler için tasarladığı ''Kedi Otelleri''ni uygun parklara ve bahçelere yerleştirmeye devam ediyor.

Yeni yıla yeni evlerinde girdiler
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Hayvan sever gönüllülerden oluşan ve bir sosyal sorumluluk projesi olan Em-Pati ile Üsküdar Belediyesi'nin ortaklaşa geliştirdiği kedi otelleri, Üsküdarlılar tarafından büyük beğeni görmüştü. Park ve bahçelerde 3 katlı olarak tasarlanan kedi evleri, soğuk kış günlerine girdiğimiz bu dönemde büyük ihtiyaç haline geldi. Sokak kedilerinin yoğun yaşadığı parklara, bahçelere ve site içlerine yerleştirilen kedi otelleri gönüllü vatandaşların ilgilenmesiyle büyük bir ihtiyacı da ortadan kaldırmış oldu.

Üsküdar Belediyesi, bastıran çetin kış şartları akabinde sokaklarda yaşayan kediler için tasarladığı ''Kedi Otelleri''ni uygun parklara ve bahçelere yerleştirmeye devam ediyor.

Üsküdar Barboros Mahallesi'nde yaşayan hayvan severlerin talebi üzerine, Karayolları Sitesi Parkına 2014'ün son gününde kedi oteli yerleştirildi. Pilot bölge olarak Acıbadem'de başlanan proje ilk kez Koşuyolu'nda uygulandı.

Üsküdar Belediye başkanı Hilmi Türkmen de Karayolları sitesi parkına gelerek hayvanseverler ve proje sorumluları ile görüşerek teşekkürlerini iletti.

Başkan Türkmen, Kedi Otelleri'nin yerleştirildiği bölgelerin temizliklerinin daha sık yapılacağına da değinerek gönüllü olarak katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Üsküdar Belediyesi tarafından yapına bu hizmetle Üsküdar'ın kedileri yeni yıla yeni evlerinde girmiş oldu.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir