Üsküdar Belediyespor'dan iki farklı galibiyet

Hentbol Bayanlar Süper Ligi, 8. haftasında Üsküdar Belediyespor kendi sahasında Bursagücü'nü misafir etti.

Üsküdar Belediyespor'dan iki farklı galibiyet
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Hentbol Bayanlar Süper Ligi 8. hafta mücadelesinde Üsküdar Belediyespor Çamlıca Spor Salonu'nda Bursagücü ile karşılaştı.

Karşılaşmaya Üsküdarlı spor severler yoğun ilgi gösterdi. Tribünlerde ise kulüp yöneticileri takımlarını yanlız bırakmadı. Kulüp yöneticileri Adem Kaan Pehlivan, Ömer Örsün, Esat Kalay, Sezer Bilge, Erdem İnal, Murat Dağıtmaç, Sadık Albayrak ve Yalçın Fakıoğlu maçı izleyenler arasındaydı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde müdace eden temsilcimi Üsküdar Belediyespor, başabaş geçen müsabakada Bursagücü'nü 31-29 mağlup etti

Maça hızlı başlayan Üsküdar Belediyespor ilk yarıda 5-6 sayı önde oynadı. İlk yarının sonlarına doğru çıktığı ataklardan eli boş dönen belediyespor son dakikalarda kalesinde gördüğü gollerle bu farkı koruyamayınca ilk devreyi 16-14 önde kapattı.

Karşılaşmanın devre arasında Üsküdar Belediyespor tarafından penaltı atma yarışması düzenlendi. Taraftarlar arasında yarışmaya katılanlar seri penaltı atışı yaptılar ve yarışmada sona kalan 3 yarışmacıya Üsküdar Belediyespor'un resmi forması hediye edildi.

İkinci yarıya yine hızlı başlayan Üsküdar Belediyespor aradaki farkı tekrar 5-6 sayıya kadar çıkartarak rahatlarken maçın sonuna doğru ilk yarıda olduğu gibi üst üste bir kaç ataktan eli boş dönünce aradaki fark tekrar kapandı ve karşılaşma ilk yarıda olduğu gibi 2 farkla 31-29'luk skor ile tamamlandı.

Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Ligi, 8. Hafta Puan Durumu

Üsküdar Belediyespor aldığı bu galibiyet ile puanını 6'ya yükselterek ligde 7. sıraya yükselirken moral olarak rahatlamış oldu.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir