Üsküdar'a 14 yeni İETT hattı kazandırıldı

Üsküdar Belediyesi Trafik Komisyonu ile İETT Ortak çalışması sonrası ilçeye 14 yeni otobüs hattı kazandırılırken, 9 hatta araç ilavesi gerçekleştirildi.

Üsküdar'a 14 yeni İETT hattı kazandırıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep ve istekler doğrultusunda İETT ile  ortak bir çalışma başlattı. Bu doğrultuda ulaşım sorunlarına çare olabilmek için ilçeye 14 yeni hat daha ilave edildi. 15 Eylül'den sonra 9 otobüs hattına ise araç takviyesi yapıldı. Ayrıca, 9 açık durak  kapalı hale getirildi. İlçedeki durak sayısı ise 547'den 572'ye yükseldi.

ÜSKÜDAR'A 14 YENİ HAT

Yapılan çalışmalar sonrası Üsküdar'a kazandırılan yeni hatlar şunlar;

11F Ferah Mahallesi - Üsküdar, 14FD Küplüce - Ferah - Üsküdar Devlet Hastanesi, 14YE Yavuztürk - İmes-Sarıgazi, 7 Rasathane - Ümraniye Devlet Hastanesi, 11EK Esatpaşa - Cumhuriyet Mahallesi - Karlıdere Caddesi - Üsküdar, 1 Kazdal Caddesi - Üsküdar, 14R Tufan Mahallesi - Kadıköy, 12H M. Akif Ersoy Mahallesi, NATO yolu üzerinden Çengelköy / Kadıköy, 15SK Sultanmurat - Kadıköy, 11ES Esenevler - Üsküdar, E18 Altunizade - Ümraniye - Sabiha Gökçen Havalimanı, 11N Esenevler - Üsküdar, 9 Adem Yavuz Mahallesi - Üsküdar, 13TD Ümraniye - Tepe Üstü - Üsküdar.

9 HATTA ARAÇ TAKVİYESİ

Ulaşım yoğunluğu yaşanan 9 hatta ise çeşitli sayıda araç takviyesi yapıldı. Bu hatlar ise şunlar; 15C 6 araçla hizmet verilirken 1 araç ilavesi, 11Ü Ünalan - Üsküdar hattı 4 araca 1 araç ilavesi, 15S 6 araca 1 araç ilavesi, 11Y Yavuztürk - Üsküdar 6 araca 1 araç ilavesi, 15U Tufan Mahallesi - Üsküdar depar seferleri ilavesi, 11BE Burhaniye - Üsküdar hattına 1 araç ilavesi, 11C hattına 1 ilave hat daha yapılırken, diğer yandan 15ÇK Güzeltepe durağı Basko sitesine kadar uzatıldı.

BEKLEYEN TALEPLER

Tüm bu çalışmaların yanında vatandaşların ulaşımlarını kolaylaştırmak için bazı taleplerin incelemesi devam ediyor. Bazı hatlara araç ilavesi yapılmaya devam edilecek. 11BE Burhaniye-Üsküdar, 11C hattı, 6 nolu hatta 1 ilave, 12C'nin eski güzergâhına dönmesi, Ünalan'dan Üsküdar'a E-5 üzerinden yeni hat talebi, Ünalan Dereyolu Durağı'nın kapalı hale getirmesi, 15U hattının Akgüngör Sokak'a kadar uzatılması, Selimiye İskele Caddesi'nin E-5 ile birleştiği noktaya trafik ışığı ve otobüs durağı talepleri kısa zamanda karara bağlanacak.

9 AÇIK DURAK KAPALI HALE GETİRİLDİ

Üsküdar'ın çeşitli mahallelerindeki 9 açık durak yapılan çalışmalar sonrası kapalı hale getirildi. Bu duraklar ise; Bahçelievler, Çamlıca Caddesi, Kirazlıtepe Büyük Camii, Oğuzhan Camii, İMKB Kız Meslek Lisesi, Sütçüler, Kazdal Caddesi, Üsküdar Devlet Hastanesi, Üsküdar Marmaray Durakları.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir