Üsküdar'a 3 yeni otobüs hattı

Üsküdar'ın en yoğun nüfusunun yaşadığı Çengelköy ve çevresindeki vatandaşların en önemli istekleri arasında yer alan yeni otobüs hatlarının açılması konusu Üsküdar Belediyesi'nin girişimleriyle olumlu sonuçlandı.

Üsküdar'a 3 yeni otobüs hattı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Ulaşım sorunları konuyla ilgili olarak Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen tarafından görevlendirilen Üsküdar Belediye Meslis Üyesi Esat Kalay ve Murat Yavuz'un İETT ile yürüttüğü çalışmalar neticesinde Üsküdarlıların ulaşım sorunlarına çözümler bulunmaya çalışılıyor. Çalışmalar neticesinde Üsküdar'a 3 yeni otobüs hattı kazandırıldı.

Yeni açılan 15SK, 12H ve 11ES hatları ve güzergah bilgileri şöyle;

15SK numaralı Sultan Murat - Kadıköy hattı depar* olarak hizmet vermeye başlamıştır.

15SK hat güzergahı : Sultan Murat - Yavuztürk Sapağı - Bulgurlu Caddesi - Göztepe Köprüsü - Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Ziverbey - Kadıköy. Sefer Süresi 80 dakikadır.

* Depar Hat : Bir hattın güzergahında, ihtiyacın fazla olduğu bölgeye göre belirli sefer saatlerinde değişikliğe gidilir. Bu hatlara depar hat denilmektedir. 15SK hattı 15ÇK hattının deparıdır.

12H numaralı Kadıköy - Üsküdar - Mehmet Akif Ersoy hattı son durağıdan itibaren 5,5 km uzatılmıştır.

12H hat güzergahı : Kadıköy - Ayrılıkçeşme - Harem - Şemsipaşa - Kuzguncuk - Abdullahağa Caddesi Beylerbeyi - Havuzbaşı - Taşocağı - Çamlıktepe Camii- Çengelköy Müfreze Amirliği - Turhan Sok. - İbrahim Turan Camii duraklarına da hizmet götürecektir.

11ES numaralı Esenevler - Acıbadem Metrobüs - Üsküdar hattı hizmet vermeye başladı.

11ES hat güzergahı : Zeynep Kamil Hastanesi, Acıbadem Metrobüs ve Üsküdar Marmaray'a ulaşımı sağlamak amacıyla Esenevler Mahallesi - Talatpaşa Caddesi - Bağlariçi - Devlet Su İşleri - Küçük Çamlıca - Metrobüs Acıbadem - Tophanelioğlu Caddesi - Validebağ - Zeynep Kamil - Ahmediye - Üsküdar Marmaray güzergahında hizmet verecektir.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir