Üsküdar Belediyesi, 2014-2015 ''Kültür-Sanat'' sezonunu açtı

Üsküdar Belediyesi, ''Üsküdar'da Mevsimlerden Kültür-Sanat'' temasıyla oluşturduğu 2014-2015 Kültür-Sanat sezonunu görkemli bir törenle başlattı.

Üsküdar Belediyesi, 2014-2015 ''Kültür-Sanat'' sezonunu açtı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

''Üsküdar'da Mevsimlerden Kültür Sanat'' temasıyla Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köse, kültür-sanat camiasının tanınmış isimleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN TÜRKMEN; ''GÜNLÜK YAŞANTIMIZIN TAMAMI KÜLTÜRDÜR''

Konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, kültür etkinliklerinin tanıtıldığı kısa bir film gösterimi sunuldu. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Kültür ve Sanatı sadece salonlarda, sahnelerde icra ettiğimiz konserler, sergiler, kongreler ve benzeri faaliyetler olarak görmek yanlıştır. Günlük yaşantımızın tamamı kültürdür.

Bu akşam siz kıymetli misafirlerimiz ve sanatseverlere birlikte önemli bir gerçeğin altını çizmek isterim; Kültür hayatımızın tamamıdır demiştik ya, işte kültürel belediyecilik de her şeyin bir kültür olduğu bilinciyle gerçekleştirilen yerel yönetim hizmetlerinin tamamıdır. Kültürel belediyecilik; alt ve üst yapı hizmetlerinden çevreye, temizliğe, eğitimden spora, sanat düşüncesiyle gerçekleştirilen her bir faaliyetin şehre ve insana değer kattığı, birlikte yaşama kültürüne katkı sağladığı belediyeciliktir. Ekonomisiyle, sosyal hayatıyla, kültürüyle sanatıyla, bütün değerleriyle yaşayanların huzur bulduğu marka bir şehir inşa etmektir, marka bir şehir için hizmet etmektir. Üsküdar, dünden bugüne fikir ve sanat üreten bir şehir! Her yönüyle dünya markası olan şehrimizi yarınlara hep birlikte taşıyacağız'' dedi.

KAYMAKAM GÜLER; ''BİRLİKTELİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAYACAK''

Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler ise ''Değerlerimiz, adetlerimiz, geleneklerimiz bunlar bizim kültürümüzü oluşturuyor, bunlar bizi biz yapan değerlerimiz. Bir kültürün sanatın çocuklarıyız. Kültüre sanata değer veren çok güzel bir nesil geliyor. Gelecekten çok ümitleniyorum. Kültüre sanata değer veren toplumda yaşadığımız için çok sevinçliyiz. Bu birlik beraberliğimiz asla kimse bozamayacak.'' dedi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Belediyesi, ''Üsküdar'da Mevsimlerden Kültür-Sanat'' temasıyla oluşturduğu 2014-2015 Kültür-Sanat sezonunu görkemli bir törenle başlattı.

İNCESAZ GRUBU ÜSKÜDARLILARI BÜYÜLEDİ

Gençlerin ilgisinin yoğun olduğu gecede İncesaz Müzik Grubu sevilen şarkılarıyla izleyenlere müzik ziyafeti verdi. Salonda boş yer bulamayan vatandaşlar lobide kendileri için hazırlanan dev ekranlarda konseri izleme fırsatı buldu.

Gecenin sonunda, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen davetlilere Ahmet Yüksel Özemre'nin ''Üsküdar'da Bir Attar Dükkânı'' adlı özel baskı kitabını hediye etti.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Kültür/Sanat

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir