Üsküdar Necdet Kaya ile Türk Halk Müziğine Doydu

Kâtibim Festivali, Türk Halk Müziği'nin yeni sesi Necdet Kaya'nın konseriyle finali yaptı. Şemsipaşa Meydanı'nda gerçekleştirilen konserde, Üsküdarlılar Türk Halk müziğine doydu.

Üsküdar Necdet Kaya ile Türk Halk Müziğine Doydu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi tarafından 26'ıncısı düzenlenen Uluslararası Kâtibim Kültür ve Sanat Festivali, Şemsipaşa Meydanı'nda düzenlenen konserle bitti.

İstanbullular ve Üsküdarlılar, Kâtibim Festivali ile kültür, sanat, spor ve müzikle dolu 3 gün geçirdi. Rekorların kırıldığı festival, dün geceki Türk Halk Müziği konseriyle sona erdi.

Kâtibim Festivali, Türk Halk Müziği'nin yeni sesi Necdet Kaya'nın konseriyle finali yaptı

Şemsipaşa Meydan'daki etkinlik alanında sahne alan genç sanatçı Necdet Kaya, son çıkardığı ''Kopardılar Dallarımı'' albümünden eserler seslendirdi. Kaya ayrıca, birbirinden güzel Türk Halk Müziğiyle de Üsküdarlılara unutulmaz bir final gecesi yaşattı.

BAŞKAN TÜRKMEN, TÜRKÜYE EŞLİK ETTİ

Konseri izleyen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in yanına gelen Necdet Kaya mikrofonu Başkan'a uzattı. Başkan Türkmen, genç sanatçının bu isteğini kırmayarak, ''Ağasarın Balını'' türküsüne eşlik etti. Başkanın performansı vatandaşlar tarafından da alkış aldı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Ağasarın Balını'' türküsüne eşlik etti

Anonim Türküleri de seslendiren Kaya, izleyicilerden gelen isteklere de yer verdi. Necdet Kaya'ya alkışlarla destek olan Türk Halk Müziği tutkunları parçalara da eşlik etti.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Bizleri yalnız bırakmadınız, Üsküdarlılara yakışanı yaptınız''

''27. KATİBİM FESTİVALİNDE BULUŞMAK ÜZERE...''

Konser sonrası konuşan Başkan Hilmi Türkmen, ''Bizleri yalnız bırakmadınız, Üsküdarlılara yakışanı yaptınız'' diyerek Üsküdarlılara teşekkür etti. Festivalin sona erdiğini belirten Başkan Türkmen, ''Bu festivalimiz biraz farklı oldu. Tuluyhan Uğurlu konseri ile başladık, bugün de Necdet Kaya ile tamamlıyoruz. Ülkemiz, ulusumuz için güzel bir sanatkar Necdet Kaya'yı Üsküdar'da çok daha izleyeceğiz, dinleyeceğiz.

Üsküdar bir kültür sanat şehri. Bu dönem, kültüre de sanata da birlikte doyacağız. Bunu yaparken güzel insanlarla birlikte olmak istiyoruz. Sanatçılarımız edebiyatçılarımızla önümüzdeki Ekim ayı ile birlikte dolu dolu kültür sezonu başlatacağız. Güzel bir sonbahar akşamında Üsküdar'a yarışır güzel bir kapanışı yapmış oluyoruz. Kültür ve sanat dolu Üsküdar'da 27. Katibim Festivalinde buluşmak üzere Allah'a ısmarladık'' diyerek festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Kâtibim Festivali, Türk Halk Müziği'nin yeni sesi Necdet Kaya'nın konseriyle finali yaptı

KAYMAKAM GÜLER; ''BİZİ BİZ YAPAN DEĞERLERE SAHİP ÇIKMAMIZ LAZIM''

Konser sonrası, Necdet Kaya'ya teşekkür plaketi veren Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler ise ''Güzel bir Pazar akşamında 26'ıncısını tamamladığımız Kültür festivalinde sizlerle beraber olmak benim için de büyük bir mutluluk. Cuma gününden bugüne devam eden Katibim Festivali'nin düzenlenmesinde emeği geçen, başta Başkanımız Hilmi Türkmen ve ekibine, polis ve zabıta teşkilatına teşekkür ediyoruz. Bizi biz yapan değerlere sahip çıkmamız lazım. Bu değerler bizi geçmişten geleceğe bizi bağlayacak'' dedi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Kültür/Sanat

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir