Zabıta Teşkilatı'nın 188'nci kuruluş yılı Üsküdar'da kutlandı

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, kuruluşunun 188'inci yılını kutlayan Zabıta Müdürlüğü teşkilatına moral gecesi düzenledi.

Zabıta Teşkilatı'nın 188'nci kuruluş yılı Üsküdar'da kutlandı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Kirazlıtepe Mahallesi'ndeki Boğaziçi Yaşam Merkezi'nde düzenlenen yemeğe, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Zabıta'dan sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Şadan Özkaya ve Zabıta Müdürü Ali Ünkesen katıldı.

Eşsiz İstanbul Boğazı ve Boğaz Köprüsü manzaralı mekânda Zabıta Müdürlüğü çalışanlarını ağırlayan Başkan Türkmen bir teşekkür konuşması yaptı. Üsküdar'ın mana yüklü bir ilçe olduğuna dikkat çeken Başkan Türkmen, ''Allah nasip etmiş, böyle mana yüklü bir ilçede görev almışız. Bu şehirde görev yapmak herkese nasip olmaz. Yeter ki herkes bulunduğu görevin hakkını versin. Bu şehirde iyilik adına ne varsa en çok pay sahibi siz olursunuz. Bu şehirde yaşayan herkesin bazı vazifeleri var. Bu şehirde nefes alan bu şehre nefes vermeli. Siz bizim gören gözümüz, tutan elimizsiniz. Bu şehirde nerede bir yanlışlık nerede bir düzensizlik varsa önce siz görmelisiniz. Nerede bir eksiklik varsa gereğini yapmalıyız'' dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, kuruluşunun 188'inci yılını kutlayan Zabıta Müdürlüğü teşkilatına moral gecesi düzenledi.

''ÜSKÜDAR HALKI HİZMETLERİN EN GÜZELİNİ LAYIK''

Zabıta çalışanlarına, doğruluk, dürüstlükten asla vaz geçmemelerini hatırlatan Başkan Türkmen konuşmasına şöyle devam etti, ''Zabıta çok önemli, çünkü bu şehrin belediyecilik anlamında, esnafın yanında olacak sizlersiniz, yanlış yapanların karşısında olacak olan sizlersiniz, yetimin başını okşayacak olan sizlersiniz. Biz, doğruluk, dürüstlük ve çalışkanlıktan asla vaz geçemeyiz. Bizim yükümüzü sizler alıyorsunuz, sizlere teşekkür ediyorum Bu güzel şehrimize Allah nasip etmiş bu şehrin Zabıta biriminde görev yapıyorsunuz. Elimizden geleni değil, elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Hep birlikte daha uzun yılları sizlerle birlikte omuz omuza, el ele yürüyeceğiz. Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 188'inci yılını kutluyorum. Daha nice yıllar diliyorum. Siz bizim aynamızsınız, size çok görev düşüyor. Üsküdar halkı hizmetlerin en güzeline layık, biz de en güzelini yapacağız.'' dedi.

KAYMAKAM MUSTAFA GÜLER; ADİL OLMALIYIZ

Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler ise, ''İnşallah, kazasız belasız, güzel Üsküdar'a en güzel hizmeti götürürüz. Bizim yapacağımız davranışlarımız devlete, kamuya mal oluyor. Vatandaşa karşı mutlaka adil olmamız lazım. Bizim anlayışımız, 'insanı yaşat ki devlet yaşasın'. Bizler canla başla çalışmalıyız'' diyerek zabıta haftasını kutladı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir