Üsküdar Kaymakamlığı, Üsküdar 1. Abolone Turnuvası

Üsküdar Kaymakamlığı tarafından Oyun Temelli Matematik Öğrenme Laboratuvarı Atölyesi projesi kapsamındaki oyunlardan biri olan biri Abolone oyunu için ''Ortaokullararası Üsküdar 1. Abolone Turnuvası'' düzenleniyor.

Üsküdar Kaymakamlığı, Üsküdar 1. Abolone Turnuvası
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Kaymakamlığı tarafından İstanbul Kalkınma Ajansı'nın hibe destekleri ile Üsküdar ilçesindeki 5 okulda gerçekleştirilen Oyun Temelli Matematik Öğrenme Laboratuvarı Atölyesi projesi kapsamındaki oyunlardan biri olan biri Abolone oyunu için ''Ortaokullararası Üsküdar 1. Abolone Turnuvası'' düzenleniyor.

Üsküdar Kaymakamlığından yapılan açıklama şöyle;

Çocuklarımızı geleceğe yenilikçi, analitik düşünebilen, problemler karşısında farklı çözüm yolları üretebilen, özgüvenleri yüksek, sorgulayan ve hayatlarının her döneminde başarıyı hedefleyen bireyler olarak yetiştirmek olan ve İstanbul Kalkınma Ajansı'nın hibe destekleri ile Kaymakamlığımızca Üsküdar ilçesindeki 5 okulda gerçekleştirilen Oyun Temelli Matematik Öğrenme Laboratuvarı Atölyesi projesi kapsamındaki oyunlardan biri olan biri Abolone oyunu için kaymakamlığımızın destekleri ile ''Ortaokullararası Üsküdar 1. Abolone Turnuvası'' düzenliyoruz.

Birinciye 450 TL'lik, ikinciye 250 TL'lik, Üçüncüye 150 TL'lik hediye çeklerinin verilecek turnuvada derece kazanan yarışmacılara ayrıca Üsküdar Kaymakamı sayın Mustafa Güler tarafından başarı sertifikaları verilecek ve abolone oyun setleri hediye edilecektir. Turnuva ve final takvimi aşağıdaki şekilde olup başvurular Belma Güde, Atatürk ve Şemsipaşa Okul Müdürlüklerine yapılabilir.

Üsküdar Kaymakamlığı, Üsküdar 1. Abolone Turnuvası

T.C. Üsküdar Kaymakamlığı
Oyun Temelli Matematik Öğrenme Laboratuvarı Projesi
Ortaokullararası Üsküdar 1. Abolone Turnuvası

Turnuva Başlangıç Tarihi : 4 Nisan 2014
Final Yarışması : 8-9 Mayıs 2014 Atatürk Ortaokulu
Ödül Töreni : 16 Mayıs 2014 Atatürk Ortaokulu
Başvuru : Belma Güde, Atatürk ve Şemsipaşa Okul Müdürlükleri
Detaylı bilgi için : [email protected]

Abolone nedir?

Abolone iki kişi ile oynanan bir zeka oyunudur. 1989 yılında Michel Lalet ve Laurent Lévi tarafından geliştirilmiştir. Basit, hızlı ilerleyen, eğlenceli sıra dışı bir strateji oyunudur. 30'u aşkın ülkede 4.000.000 dan fazla satılmış olan bu oyun tüm zamanların en popüler strateji oyunlarından olup çeşitli ödüller almıştır.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir