Üsküdar'da Toplu İş Sözleşmesi Sevinci

Üsküdar Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında yaklaşık 80 işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmesi, Üsküdar Belediyesi'nde düzenlenen törenle imzalandı.

Üsküdar'da Toplu İş Sözleşmesi Sevinci
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile Hizmet-İş Sendikası arasında imzalanan 2'nci dönem Toplu İş Sözleşmesi 2 yıllık dönemi kapsıyor. 6 Şubat'ta başlayan görüşmeler Üsküdar tarihine geçecek şekilde ilk defa 72 gün içerisinde anlaşma sağlanarak ve arabuluculuk sürecine girmeden imzaya döküldü.

Toplu İş Sözleşmesi imza töreninde bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, çalışanın terinin soğumadan emeğinin karşılığının ödenmesini kendilerine ilke edindiklerini ifade etti. Türkmen konuşmasında şunları söyledi:

''Bir insan evinde mutlu değilse dışarıya huzur veremez. Bizler inşallah bu dönem gerek siz arkadaşlarımız ve gerekse belediyemizde çalışan tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte mutlu bir aile tablosu çizmek istiyoruz. Bunun da en önemli sacayağından birisi aile içerisindeki huzurdur. Biz eğer mesai arkadaşlarımızla mutluluğu yakalayamazsak inanın yapacağımız hizmetin bir ayağı eksik olur. Üstelik Üsküdar halkına da doğru dürüst hizmet edemez. Biz nasıl ki seçim öncesi halkımıza vermiş olduğumuz sözlerin arkasındayız ve bu sözleri yerine getireceğiz, sizlere daha önce vermiş olduğumuz sözlerimizin arkasındayız ve bu sözlerimizi yerine getireceğiz. İşte o yüzdendir ki belki de Üsküdar Belediyesi tarihinde bu kadar kısa sürede bir toplu iş sözleşmesi süreci yaşanmıştır. Hem sendikamız memnun, hem siz çalışan arkadaşlarımız memnun ve hem de belki de sizin memnuniyetinizin kat be kat fazlası biz Üsküdar Belediyesi olarak memnunuz. Bizim temel bir anlayışımız var. İnşallah bu dönem en önemli ilkemiz o olacaktır. Çalışan arkadaşlarımızın mutluluğu bizim için çok önemlidir. Bu anlayış içerisinde yaptığımız bu toplu iş sözleşmesinin hayırlı mübarek olmasını temenni ediyorum.''

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

​Üsküdar Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında yaklaşık 80 işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmesi, Üsküdar Belediyesi'nde düzenlenen törenle imzalandı.

Sendika adına konuşma yapan Marmara Bölge Başkanı Mustafa Taştekin ise her iki tarafı da oldukça memnun eden bu sözleşmeden dolayı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e teşekkür etti. Taştekin, HAK İş Konfederasyonu Hizmet-İş Sendikası'nın İstanbul'da 17 bin 500 üyesi olduğunu dile getirirken en güzel protokolün Üsküdar'da yapıldığının altını çizerken bu toplu sözleşmenin rekor sayılacak şekilde kısa sürede yapıldığını belirtti.

Konuşmaların ardından Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile HAK-İŞ Konfederasyonu Hizmet-İş Sendikası adına Mustafa Taştekin anlaşma protokolünü imzaladılar.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir