Fazilet Eğitim Kurumları Temel Eğitim Sempozyumu düzenledi

Fazilet Eğitim Kurumları ile Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nin işbirliği ile düzenlenen temel eğitim sempozyumu Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Fazilet Eğitim Kurumları Temel Eğitim Sempozyumu düzenledi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi, Boğaziçi Salonu'nda düzenlenen programın protokol konuşmalarını İlim ve Fazilet Vakfı Başkanı Mahmut Ekşi, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Bıyık, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal yaptı.

İlim ve Fazilet Vakfı Başkanı Mahmut Ekşi sempozyumun açılışında yaptığı konuşmada ''düzenlemiş olduğumuz bu çalıştayımızda memleket meselelerine parmak basacağız. 25'i aşkın profesör ve doçent hocamız ve öğretim üyesi arkadaşımız, 9 ayrı oturumda sizlere temel eğitimin önemlerini, aksayan yönlerini ve düzeltilecek yerlerini beraber anlatacaklar. Bu vesile ile tüm katılımcılara saygılarımı sunuyorum'' dedi.

Sempozyuma katılanlar arasında UCLG-MEWA Genel Sekreteri Mehmet Duman, Marmara Üniversitesi A.E.F. Dekanı Prof. Dr.Ramazan Özey, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Zafer Gül, Üsküdar İlçe Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican da vardı.

Temel Eğitim Sempozyumu'nun ilk programını Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sefer Ada yaptı. Prof. Dr. Sefer Ada'nın yaptığı açılış konuşmasının ardından oturumlara geçildi.

Sempozyum çerçevesinde 3 ayrı salonda 9 oturum gerçekleştirildi. Günün sonunda akademisyenler tarafından sempozyumun değerlendirmesi yapıldı. Önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde sempozyumun ikincisini yapma temennisiyle sempozyum sona erdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir