İstanbul'da TSE belgesi alan ilk belediye; Üsküdar

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Üsküdar Belediyesi'ne vatandaş memnuniyeti çalışmaları nedeniyle ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetimi Belgesi verildi.

İstanbul'da TSE belgesi alan ilk belediye; Üsküdar
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Üsküdar Belediyesi'ne vatandaş memnuniyeti çalışmaları nedeniyle ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetimi Belgesi verildi. Üsküdar Belediyesi bu başarısı ile TSE tarafından İstanbul'da belgelendirilen ilk belediye ünvanını kazandı.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Üsküdar Belediyesi'ne vatandaş memnuniyeti çalışmaları nedeniyle ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetimi Belgesi verildi.

''Yönetimde özgün, gelişimde öncü, hizmette örnek belediyecilik anlayışıyla Üsküdar'ı, toplumun her kesiminin yaşamaktan mutluluk ve huzur duyacağı bir cazibe merkezi yapmak'' vizyonuyla hareket eden Üsküdar Belediyesi, bağımsız değerlendirme kuruluşu TSE tarafından, TS ISO EN 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve TS ISO 10002:2006 Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetimi standartları çerçevesinde denetlenmesi sonrası başarılı bulunarak ödüllendirildi.

Üsküdar Belediyesi'nde düzenlenen ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetimi Belgesi teslim törenine TSE Başkanı Hulusi Şentürk, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve TSE Ürün Belgelendirme Daire Başkanı Doğan Yazar katıldı.

Törende bir konuşma yapan TSE Başkanı Hulusi Şentürk, vatandaş memnuniyeti adına Üsküdar Belediyesi'nin önemli bir belgeyi kazandığını ifade etti. Üsküdar Belediyesi'nin 15 sene önce kalite çalışmasını başlatan iki belediyeden biri olduğunun altını çizen Şentürk, kalite çalışmalarını yürüten belediye kadrosunun sıradanlığı kabul etmeyen, kaliteyi özümlemiş, iddialı kadrolar olarak yaptıkları çalışma ile bu belgeyi almaya hak kazandıklarını söyledi. Türkiye'de belediyelerin kalite konusundaki yarışının vatandaşa yönelik hizmetleri daha üst düzeye taşıdığını, ancak entegre bir kalite yönetim sistemi eksikliğini de duyduklarını ifade eden TSE Başkanı Şentürk, bu amaçla öncü bir belediyeye ihtiyaçları bulunduğunu, bunun için de Üsküdar Belediyesi'nin örnek bir kadro ve sistem yapısına sahip olduğunu belirtti. ''Stratejik planı, performansı, çevre sistemlerini, müşteri sistemlerini hepsini entegre ederek bir bütünleşik bir kalite yönetim sistemini yerel yönetimlerde başlatabiliriz'' diyen Şentürk, eğer böyle bir çalışma sistemini Üsküdar Belediyesi başlatırsa kendilerinin de bu çalışmaya her türlü desteği vereceklerinin altını çizdi.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ise yaptığı konuşmada, bürokrasiden uzaklaşarak ama belli standartlar yakalamak konusunda kendilerine rehber olacak bir belge aldıklarını ifade ederek bu belgeyi vatandaş memnuniyetine dönüştürmek adına önemli bir kılavuz olarak gördüklerini söyledi.

Konuşmaların ardından TSE Başkanı Hulusi Şentürk, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'ya ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayet Yönetimi Belgesi'ni imzalayarak teslim etti.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir