Üsküdar'da 'Sevililer Günü' için özel program

14 Şubat Sevgililer Günü'ne atfen gerçekleştirilen 'Söyle Sevgili' isimli konser, izleyenlerden tam not aldı.

Üsküdar'da 'Sevililer Günü' için özel program
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İstanbul Flaş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Kaba'nın başkanlığını yaptığı Gazeteciler ve Sosyal Sorumluluk Projeleri Derneği'nin, Üsküdar Belediyesi işbirliği ile 12 Şubat Çarşamba akşamı Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde 14 Şubat Sevgililer Günü'ne atfen gerçekleştirdiği ''Söyle Sevgili'' isimli konser, izleyenlerden tam not aldı.

''İştirak edemeyenler, çok şey kaçırdı'' dedirten konserde sahne alan sanatçılar Melisa Çallıoğlu ile Cihat Hırçın, dinleyecilerinden büyük beğeni topladı.

Konsere, Devlet eski Bakanı Önay Alpago, Demokratik Sol Parti (DSP) Üsküdar İlçe Başkanı Aylin Açar, DSP Üsküdar Belediye Başkan adayı Dr. Cengiz Sepkin,MHP Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Nar, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan adayı Habip Suiçmez, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, ADD Üsküdar Şube Başkanı Mezbure Keleş ile kalabalık bir izleyici topluluğu katılım gösterdiler.

Yaşar Kaba, ''Sanata ve sanatçıya destek, bir gururdur''

Yaşar Kaba, ''Sanata ve sanatçıya destek, bir gururdur''

Konser öncesi selamlama konuşması yapmak üzere kürsüye çıkan İstanbul Flaş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Kaba, Gazeteciler Sosyal Sorumluluk Projeleri Derneği ve İstanbul Flaş Gazetesi olarak her zaman sanatın ve sanatçıların yanında olduklarına işaret etti.

İstanbul Flaş Gazetesi olarak, her yıl İstanbul'un Kurtuluş Günü'ne denk gelen tarihte, İstanbul Flaş Onur Ödülleri'ni dağıttıklarını hatırlatan Kaba, Cihat Hırçın'ın İstanbul Flaş 2013 Onur Ödülü verilen sanatçılar arasında olduğunu belirtti, söz konusu ödüllerde sanatçıların hatırlanmasına ve onurlandırılmasına aracılık etmenin gururunu yaşadıklarını kaydetti. Kaba, salonda bulunan izleyicileri, 6 Ekim'de gerçekleşecek olan İstanbul Flaş Onur Ödülleri Şöleni'nde tekrar bir arada olmaya davet ederek, konsere katılımlarından olayı misafirlerine teşekkürlerini sundu.

Melisa Çallıoğlu ve Cihat Hırçın söyle sevgili isimli programda sahne aldılar.

Kaba'nın konuşmasının ardından ise, İstanbul Flaş Gazetesi Haber Müdürü Arzu Başlantı tarafından, konser programını sunmak üzere sahneye Semra Tunca Hırçın davet edildi.Konserin sunucu Semra Tunca Hırçın'ın sahne alması ile birlikte ise, bol alkış toplayan Sevgililer Günü özel konserine start verilmiş oldu.

3 bölümden oluşan konserde sanatçılar Melisa Çallıoğlu ve Cihat Hırçın sahne aldılar. İlk bölümde Melisa Çallıoğlu Türk pop ve hafif müziğinin sevilen eserlerini seslendirirken, 2. bölümde sahne alan Cihat Hırçın da Türk Sanat Müziği eserlerinden oluşan birer solo konser sundular. Aranın ardından gerçekleşen 3. bölümde ise Çallıoğlu ile Hırçın, zaman zaman katılımcıların da eşlik etmesiyle, Türk Sanat Müziği'nin birbirinden güzel şarkılarını düet şeklinde seslendirdiler.

Konserin sonunda Gazeteciler ve Sosyal Sorumluluk Projeleri Derneği başkanı Yaşar Kaba, Baki Çallıoğlu'nun eşi Ümran Çallıoğlu'na dernek adına gül verdi

Çiftlere birer kırmızı gül

Konserin sonunda ise İstanbul Flaş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Kaba, Baki Çallıoğlu'nun eşi Ümran Çallıoğlu'na dernek adına gül verirken, Adem Sercan Kaba, İstanbul Flaş ve Yaşar Yayınclık adına Melisa Çallıoğlu'na bir gül sundu. Ardından Devlet eski Bakanı Önay Alpago ile eşinin de içlerinde bulunduğu bazı çiftleri sahneye davet ederek, eşlerine sahne üzerinde sunmaları için baylara birer gül takdim etti.


Akşam


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Kültür/Sanat

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir