Yangın çıkınca işyerinde mahsur kaldı

Üsküdar'da sabah işyerini açan bir şahıs, daha sonra elektrikli kepengi kapatarak tuvalete gitti.

Yangın çıkınca işyerinde mahsur kaldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'da sabah işyerini açan bir şahıs, daha sonra elektrikli kepengi kapatarak tuvalete gitti. Bu sırada elektrik kontağından yangın çıkınca işyerinde mahsur kalan vatandaşı kurtarmak için polis ve itfaiye ekipleri seferber oldu.

Edinilen bilgiye göre olay sabah saatlerinde Nuh Kuyusu Caddesi üzerinde bulunan bir cep telefonu mağazasında meydana geldi. Sabah iş yerini açan mağaza çalışanı Ömer Faruk Tan, bir süre sonra mağazada yalnız olduğu için elektrikli kepengi kapatarak tuvalete gitti. Tuvaletten çıkan Tan, işyerinde yangın çıktığını fark ederek hemen itfaiyeyi aradı. Yangın nedeniyle elektriklerin kesilmesiyle otomatik kepengi açamayan Tan, mağazada mahsur kaldı. Ömer Faruk Tan, ufak çaplı yangını itfaiye ekipleri gelmeden kendi imkanlarıyla söndürmesine rağmen bir türlü elektrikli kepengi açamadı. Bu sırada olay yerine gelen polis ekipleri, kepengi dışarıdan açmaya çalıştı. Kapının ardından mağazanın anahtarını alan polis ekipleri, kepengi anahtarla da açamadı. Bu sırada olay yerine gelen itfaiye ekipleri de önce kepengi levye ile kanırtarak açmaya çalıştı. Elektrikli kepenk, bir türlü açılmayınca ekipler, kepengi elektrikli testere ile kesmeye karar verdi. Kepengin orta kısmını bir itfaiye eri elektrikli testere ile kesti. Diğer itfaiye erleri de kesilen kısmı kırarak kepenk de bir delik açtı. Ömer Faruk Tan, bu delikten çıkmaya çalışsa da ilk denemesi başarısız oldu. Tan, küçük olan delikten çıkamayınca, itfaiye ekipleri deliği biraz daha genişletti. Açılan delikten çıkan Tan'ın olayın şokunu yaşadığı gözlendi. Tan, yangının elektrik kontağından çıktığını söyledi. Sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan Tan, tedbir amaçlı Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İtfaiye ekipleri, açılan delikten mağazaya girerek yangının durumunu kontrol etti.

Öte yandan, Osman Ayaz isimli esnaf, işe yeni geldikleri için komşularının sesini duymadıklarını ifade ederek "Yangın çıkmış ama onu da duymadık. Telefonumuz da var onda. Ama aramadı bizi" dedi. Ömer Faruk Tan'ın çalışma arkadaşı Yeliz Gülmüş ise "Sabah gelmiş. Lavaboya girince kepengi kapatmış. Kepengi kapatınca yangın çıkmış. O da içeride kapalı kalmış. Çünkü kepenk açılmamış" şeklinde konuştu


Haberler.com


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir