Mustafa Kara: 'Başarılarımız Ortada'

Üsküdar Belediyesi'nin 2012 yılı faaliyet raporu, CHP'li üyelerin ''ret'' oyuna karşın; AKP'li üyelerin ''evet'' oyu ile kabul edildi.

Mustafa Kara: 'Başarılarımız Ortada'
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Faaliyet Raporu'nun görüşüldüğü Meclis oturumunda ilk olarak Saadet Partili üye Nizamettin Özcan, daha iyi bir performans gösterebileceğini ifade etti.

CHP adına konuşan Ayhan Algantürk ise 2014 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimleri hatırlatarak, ''Bu, bizim görüşeceğimiz son faaliyet raporu'' dedi.

Belediye çalışmaları ile ilgili eleştirilerini sıralayan Algantürk, ''Kandilli El Sanatları Merkezi'ni halk için yaptığınızı söylediniz ama Fatih Sultan Mehmet Vakfı Üniversitesi'ne 25 yıllığına tahsis ettiniz. Başkan bu tavrıyla halka verdiği sözü yerine getirmemiştir. Bu yapılan Üsküdar halkına büyük hakarettir'' dedi.

Başarılarımız Ortada
AKP Grubu adına söz alan Osman Aydın'ın konuşması sonrasında kürsüye Belediye Başkanı Mustafa Kara geldi. Meclis'in bu güne kadar uyum içinde çalıştığını ifade eden Kara, ''Çok şükür ki burada bir yolsuzluğu değil de halka nasıl daha iyi hizmet verebiliriz konuşuyoruz'' dedi.

CHP'lilerin Kandilli El Sanatları Merkezi'yle ilgili eleştirilerine de cevap veren Kara, ''Üniversite orada halka el sanatları kursu veriyor. 10 tane daha binamız olsa 10 tanesinde de üniversitelerle iş birliğine giderim. Çünkü orada bilim, sanat ve eğitim veriliyor'' dedi.

Kara, ''Anketlerle, ödüllerle, genel seçim ve referandumda aldığımız başarılı sonuçlara halkımızın hizmetlerimizi nasıl taktir ettiği ortada. Önümüzdeki yerel seçimlerde de bunu pekiştireceğimize inanıyorum'' diye konuştu.

Yapılan oylamada faaliyet raporuna 11 ret oyuna karşılık 23 evet oyu ile kabul edildi.


Emek Karakaş - Kent Yaşam


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir