Biri Çarptı, İkisi Yardım Etti

Üsküdar'da plakası alınamayan motosikletin sürücüsü, yolun karşısına geçmeye çalışan Yalçın Alper'e (61), çarparak kaçtı.

Biri Çarptı, İkisi Yardım Etti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'da plakası alınamayan motosikletin sürücüsü, yolun karşısına geçmeye çalışan Yalçın Alper'e (61), çarparak kaçtı. Vicdansız motosiklet sürücüsünün yol ortasında yaralı olarak bıraktığı Alper'e, yoldan geçen iki motosiklet sürücüsü ile vatandaşlar yardım etti.

Olay saat 13.00 sıralarında Kısıklı Caddesi Altunizade Sapağı'nda meydana geldi. İddiaya göre küçük tamirat işleri yapan Yalçın Alper, sapak üzerinde yolun karşısına geçmek istedi. Alper, trafiğin yavaşlaması için yolun kenarında beklerken, üzerinde 2 kişi bulunan ve plakası alınamayan bir motosiklet hızla gelerek Alper'e çarptı. Çarpma sonucunda Yalçın Alper yaralanırken, motosiklet sürücüsü yardım etmek için durmak yerine hızla yoluna devam etti.

Kazayı gören başka iki motosiklet sürücüsü ile vatandaşlar Alper'e yardım etmek için seferber oldu. Kazayı polis ve sağlık ekiplerine bildiren vatandaşlar bir yandan da yaşlı adamın yola saçılan malzemelerini topladı.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yere düştüğü sırada sağ kolu kırılan Yalçın Alper'e ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra sedyeyle ambulansa konulan Yalçın Alper, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, Yalçın Alper'e çarptıktan sonra durmayarak yoluna devam eden motosiklet sürücüsünü yakalamak için çalışmalara başladı.


Ajanslar


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir