Kahve Bahane, Hizmet Şahane

Üsküdar Belediyesi, Vatandaş İlişkileri Yönetimi CIRM (Citizen Relationship Management) saha ekibi vatandaşla birebir ilişki kurarak kişiye özel belediyecilik anlayışını gerçekleştiriyor.

Kahve Bahane, Hizmet Şahane
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi bu proje ile ilçe nüfusunun tamamı olan 532.182 kişiye tek tek ulaşmayı hedefliyor.

Bugüne dek 80.000 kişiye bilgilendirme yapan belediye özellikle ''Kahve Bahane'' projesi ile kapı kapı dolaşarak hem vatandaşların dilek ve şikâyetlerini dinliyor hem de onları hizmetler hakkında bilgilendirerek bir fincan takımı ve kahve ediyor. ''Bir fincan kahvenin kırk yıl hizmeti vardır'' sloganıyla yola çıkılan projeye Üsküdar ilçesinde girilmedik sokak, çalınmadık kapı, hatırı sorulmamış tek bir vatandaş kalmayana kadar devam edilecek.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Belediyesi, Vatandaş İlişkileri Yönetimi CIRM (Citizen Relationship Management) saha ekibi vatandaşla birebir ilişki kurarak kişiye özel belediyecilik anlayışını gerçekleştiriyor.

Üsküdar Saha İletişim Profesyonelleri (ÜSİP), çiftlere evlilik yıldönümünde tebrik mektubu ve gül, işyeri açan esnafa, okula başlayan öğrenciye ve ailesine tebrik mektubu, yeni doğan bebeği olan ailelere tebrik ziyareti, cenazesi olan ailelere taziye ziyareti, Üsküdar ilçesine yeni yerleşen vatandaşların, taşındıkları mahallede hangi kültür merkezi, hangi bilgi evi, spor kompleksi, sağlık ocağı ve en yakın kamu binalarının nerede olduğu bilgisini ve tebdili mekânın ferahlığını Üsküdar'da yaşamaları dileğini içeren mektup gibi birçok hizmette bulunuyor. İlçe halkının, beklenti, şikâyet ve memnuniyetlerini yüz yüze görüşme metodu ile ölçen ÜSİP'in planladığı yıllık ziyaret sayısı 30 bin hane. Üsküdar ilçesinde hane sayısı 125 bin olduğu için proje kapsamında her hanenin bir kez ziyareti 4 yılda tamamlanmış olacak.

Üsküdarlının yönetimin aldığı her karardan haberdar olma ve yönetime katılması amacıyla yapılan ziyaretlerden vatandaş da oldukça memnun. Memnuniyetlerini sosyal medya aracılığıyla paylaşanlar sadece seçim döneminde hatırlanmadıkları için Üsküdar Belediyesi'ne teşekkür ediyor.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir