Üsküdar Belediyesi'ne ''Üstün e-Devlet Ödülü''

Üsküdar Belediyesi, Süper Hizmet Sistemi Projesi ile dünya çapında ''Üstün e-Devlet Ödülü'' aldı.

Üsküdar Belediyesi'ne ''Üstün e-Devlet Ödülü''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi'ne büyük onur! Uluslararası Yeler Yönetimler Platformu We-GO (Word e-Goverment Organization) tarafından belediyecilik konusunda her yıl 5 kategoride düzenlenen yarışmada Üsküdar Belediyesi, Süper Hizmet Sistemi Projesi ile dünya çapında ''Üstün e-Devlet Ödülü'' aldı.

Kamu yönetimlerinde ileri bilgi teknolojilerini kullanan ve aralarında Barcelona, Seul, San Francisco, Amsterdam, Berlin gibi büyükşehirlerin de yer aldığı 71 üyesi bulunan WeGO, 12-14 Kasım tarihleri arasında İspanya'nın Barcelona kentinde bir araya geldi. ''Hizmetler'', ''Verimlilik'', ''Şehir Yönetimi'', ''Açık Şehir'' ve ''Sayısal Uçurum'' dallarında düzenlenen yarışma sonunda dereceye giren belediyelere ödülleri düzenlenen törenle teslim edildi.

Ana temasını vatandaşa dokunan, onların işlerini kolaylaştıran ve teknolojiyi vatandaşın kullanımı esaslı uygulamalar oluşturan yarışmaya 200'den fazla proje katıldı. Yapılan eleme sonrası 67 projenin değerlendirmeye alındığı yarışma sonunda Üsküdar Belediyesi, ''Verimlilik'' kategorisinde Süper Hizmet Sistemi Projesi ile birinciliği kazandı. Yerel yönetimler uygulamalarındaki başarıları nedeniyle İçişleri Bakanlığı tarafından 1100 proje arasından seçilerek yarışmaya yönlendirilen Üsküdar Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Hasan Ekmen ödülünü, Barcelona Belediye Başkanı Xavier Trias ve halen dönem başkanlığını yapan Seul Belediye Başkanı Park Won-Soon'un elinden aldı. Ödül töreninde Türkiye'nin Barcelona Başkonsolosu Haldun Koç da yer aldı. Yarışma süresince Süper Hizmet Masası bir work shop ile katılımcılara anlatıldı.

İspanya'daki yarışmaya Üsküdar Belediyesi Süper Hizmet Masası adına Başkan Yardımcısı Hasan Ekmen dışında Destek Hizmetleri Müdürü Salih Uzun, Süper Hizmet Masası Koordinatörü Derya Ersin ve CRM Koordinatörü Türkan Bilim katıldı.

Bilgi ve yerel yönetim uygulamaları paylaşıp iş birliğini destekleyen ve Birleşmiş Milletlere karşı sorumlu bir organizasyon olan Uluslararası Yeler Yönetimler Platformu We-GO (Word e-Goverment Organization), her yıl dünya çapında e-belediyecilik dalında bir yarışma düzenliyor. We-GO, kamuda güzel uygulamaları keşfetmesiyle ve bu uygulamaları ödüllendirmesiyle takdir topluyor. Sürdürülebilir şehir gelişmelerini destekleyen, dünya genelindeki vatandaşların yaşam kalitesini geliştiren, etkili güçlü yönetimi ve vatandaş katılımın destekleyen We-GO, yaptığı yarışmalar sonunda önemli bulduğu projeleri, üye ülkeleri arasında uygulamaya alıyor.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Belediyesi, Süper Hizmet Sistemi Projesi ile dünya çapında ''Üstün e-Devlet Ödülü'' aldı.

Üsküdar Belediyesi, Ağustos ayında Şili'de, altıncısı düzenlenen ''Yerel Yönetimde Mükemmeliyetçilik: Başarı Öyküleri'' konulu konferansa Süper Hizmet Sistemi projesi ile katılmış ve yerel yönetim uygulamalarına kattıkları kaliteden dolayı, Şili Ulusal Devlet Madalyası'nı da almıştı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir