İşte yeni Üsküdar kaymakamı

İçisleri bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile Üsküdar dahil birçok ilçenin kaymakamı değişti. İşte yeni Üsküdar Kaymakamı;

İşte yeni Üsküdar kaymakamı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
İçişleri bakanlığı tarafından hazırlanan Vali yardımcısı ve kaymakam kararnamesi Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayınlanarak yürülüğe girdi. Türkiye genelinde çok sayıda vali yardımcısı ve kaymakamın görev yeri değişti. Üsküdar Kaymakamlığına Keçiören Kaymakamı Mustafa Güler atanırken, Süleyman Erdoğan ise Beykoz Kaymakamliğına ataması yapıldı.

Yeni Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler kimdir?
Elazığ ili nüfusuna kayıtlı olup, 1960 yılında Bingöl ilinde dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve liseyi doğup büyüdüğü Bingöl ilinde tamamladı.

1977 yılında Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi?nin Botanik bölümünde 2 yıl öğrenim gördükten sonra buradan Temel Fen Bilimleri Diploması alarak mezun oldu.

1979-1983 yılları arasında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde öğrenim gördü. 1983 yılında mezun olup, aynı yıl 4 ay kısa dönem askerlik görevini tamamladı.

1984 yılında Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 1985 yılında Elazığ ilinde Kaymakam Adayı olarak göreve başladı.

Sırası ile Sivas ili Hafik ilçesi, Diyarbakır ili Çınar ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.

1988 yılında Rize ili Güneysu ilçesinin ilk ve kurucu kaymakamı olarak asaleten göreve başladı. Daha sonra Erzurum ili Çat ilçesi ve Konya ili Kadınhanı ilçelerinde Kaymakam olarak görev yaptı.

1996-2001 yılları arasında Sivas Vali yardımcılığı, 2001-2004 yılları arasında Çanakkale Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2004-2007 yılları arasında Ankara İli Çubuk İlçe Kaymakamı olarak görev yaptı. 2007 tarihinde Keçiören İlçe Kaymakamlığı görevine başlayan Mustafa Güler, evli ve 3 çocuk babasıdır.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir