WegO 2012'de çeyrek final heyecanı

Üsküdar Belediyesi WegO 2012 yarışmasında çeyrek finale yükseldi

WegO 2012'de çeyrek final heyecanı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Ülkemizdeki sosyal belediyecilik anlayışını dünya standartlarına çıkarmak amacıyla 2012 yılında birçok yeni faaliyete imza atan Üsküdar Belediyesi, Süper Hizmet Sistemi ile Dünya Yerel Yönetimler Organizasyonu (We Go World e-Goverments Organizations)'nun düzenlediği WegO 2012 yarışmasında çeyrek finale yükseldi.

Üsküdar Belediyesi WegO 2012 yarışmasında çeyrek finale yükseldi

Bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip eden, başarılı hizmete odaklı, uluslararası kalite standartlarında hizmet anlayışı ile belediyecilikte öncü uygulamalarla fark oluşturarak hizmet kulvarında dünya markası olmak için Süper Hizmet Sistemi uygulamasını başlatan Üsküdar Belediyesi, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Avrupa ülkeleri ve Endonezya gibi farklı coğrafyalardaki 53 üyeden oluşan We GO World'un verimlilik, hizmet anlayışı, şehir yönetimi, dijital hizmetler konulu yarışmasında önce elemeleri ardından da çeyrek final başarısı gösterdi. Türkiye'den bu yarışmaya katılımı kabul edilen tek belediye olan ve önce yarı final ardından da finale çıkması beklenen Üsküdar Belediyesi ayrıca Şili'nin başkenti Santiago'da bu yıl altıncısı düzenlenen ''Yerel Yönetimlerde Mükemmeliyet: Başarı ödülleri'' konulu seminerde Süper Hizmet Sistemi'nin çalışmalarını içeren bir sunum gerçekleştirmesi için bir de davet aldı.

Üsküdar Belediyesi WegO 2012 yarışmasında çeyrek finale yükseldi

İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü'nün Türkiye çapında düzenlemiş olduğu ''Kamuda En iyi Uygulamalar'' yarışmasına da katılan ve 1100 proje arasından Süper Hizmet Sistemi ile finale kalan Üsküdar Belediyesi, 9-10 Mayıs tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen uluslararası Call Center Zirvesi'nde iki sunum gerçekleştirmişti.

Üsküdar Belediyesi WegO 2012 yarışmasında çeyrek finale yükseldi


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir