''Çevren Senin Elinde'' Kampanyası

Üsküdar Belediyesi tarafından ilçe genelindeki okullar arasında ''Çevren Senin Elinde'' kampanyası düzenlendi.

''Çevren Senin Elinde'' Kampanyası
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

5 Haziran Çevre Günü nedeniyle Üsküdar Belediyesi tarafından ilçe genelindeki okullar arasında ''Çevren Senin Elinde'' kampanyası düzenlendi.

Üsküdar'da eğitim veren ilköğretim okulları arasında yapılan kampanya kapsamında 6 aylık süreç içerisinde ilçe genelinde en fazla ambalaj atıkları toplayan okullara Üsküdar Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verilirken Doğancılar Parkı'nda da kampanyaya katılan okulların öğrencilerinin katıldığı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin ile çok sayıda öğretmen ve öğrencilerin katıldığı etkinlik kapsamında ilk olarak Doğancılar Parkı'na erguvan ağacı dikildi. Küresel Isınma ve Alternatif Enerji konulu bir serginin yer aldığı programa katılan çocuklara çevre bilincine ilişkin soruların soruldu ve başarılı bulunanlara çeşitli ödüller verildi.

50 özel ve devlet okulunun katıldığı ve 50 ton ambalaj atığının toplandığı Çevren Senin Elinde Ambalaj Atık Toplama Kampanyası kapsamında 6 aylık süreçte en fazla ambalaj atığı toplayan Türkan Samancı Görme Engelliler İlköğretim Okulu'nun birinciliği elde ettiği yarışmada, TEV Türkan Sedefoğlu İlköğretim Okulu ikinciliği, Sabri Artam Vakfı İlköğretim Okulu da üçüncülüğü kazandı. Yarışmada dereceye giren ilk 9 okula aralarında dizüstü bilgisayar, bisiklet, masa tenisi ve satranç setlerinin de yer aldığı hediyeler verildi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

5 Haziran Çevre Günü nedeniyle Üsküdar Belediyesi tarafından ilçe genelindeki okullar arasında ''Çevren Senin Elinde'' kampanyası düzenlendi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir