Bahçelievler Mahallesi Bilgilendirildi.!

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu mahalle danışma meclisleri programları hızla devam ediyor.

Bahçelievler Mahallesi Bilgilendirildi.!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

7 Mayıs 2012 Pazartesi akşamı Erzincan Tan Derneği'nde düzenlenen danışma meclisi toplantısına katılım çok yüksek oldu. Mahallelilerin imar, tapu ve 2B ile ilgili bilinmeyenleri yetkililerden öğrenmek için salonu ağzına kadar doldurdular. Toplantı salonundaki kalabalık mahalleliler AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Ekmen, Ali Rıza Şenbabaoğlu, Ömer Saraç, Sami Er, Şadan Özkaya, Belediye Meclis Başkanı Mustafa Demiral, AK Parti Belediye Grup Başkanı Osman Aydın, İmar Komisyonu Başkanu Abdullah Ayaz, AK Parti İlçe Yöneticileri, Bahçelievler Mahalle Başkanı Rahman Karahan ve mahalle yöneticilerinin yanı sıra Bahçelievler Mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi.

İlçe Başkanı Sinan Aktaş toplantı da yaptığı konuşmada, bölgenin sorunları ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili mahallelilere bilgi verdi.

Belediye Başkanı Mustafa Kara ise konuşmasında, ''buraya ilçe başkanımız Sinan Aktaş'ın davetiyle geldim'' dedi. Öncelikle belediye olarak yapılan çalışmalara kısaca değinen Kara, bölge halkının yanlış anladığı yada yanlış aktarılan bir bilgiyi düzeltti. Kara, ''biz kesinlikle kimsenin evini yıkmayacağız'' dedi. Belediye olarak tapu sahipleri yada mülk sahiplerinin bir isteği yada hukuki bir durum olmadığı takdirde kesinlikle ''yıkım olmayacak'' diyen Kara, bölgenin en büyük problemleri arasında yer alan 2960 sayılı boğaziçi yasası ve 2B olarak bilinen orman vasfını yitirmiş orman arazilerinin üzerinde yapılan konutlarla ilgili olarak bilgiler verdi. Önce 2B ardından 2960 sayılı boğaziçi yasası ve ardından imar problemlerini gidereceklerini söyledi ve son olarakda yüzde 15 olarak bilinen TAKS'ı arttırark vatandaşlarmızın sorunlarını çözeceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından soru-cevap kısmına geçildi. Bu bölümde mahallelilerden gelen sorular not alınarak toplu olarak cevaplandı. Soru soranlar arasında CHP Bahçelievler Mahalle Başkanı da vardı. Mahalle Başkanı sorusunu sormadan önce başkanım seçimler bitti o dönemde ben bir chp'li olarak partimin çalışmaları yaptım, şimdi o dönem bitti ve artık hepimizin belediye başkanı olarak sorunlarımızı çözmek için elimizden ne geliyorsa biz yapmaya hazırız. Mahallemizde yapılan evler ortalama 30 yıllık ve deniz kumuyla yapılmış bu nedenle büyük bir risk taşıyor. Bu konuyla ilgili olarakda bilgi vermenizi rica ediyorum dedi. Bir başka soruda ise, başkanım önceki hafta belediyeye gitti evimin durumunu öğrenmek için yaklaşık 30 yıllık ve duvarları dökümeye başladı. Bu konuda ne yapmam gerekiyor dediğimde bana eviniz hastane alanında görünüyor dediler. Bu nedir? Ne yapmamız gerekiyor?

Soruları cevaplayan belediye başkanı Mustafa Kara, CHP Mahalle Başkanına teşekkür ederek, buraya nasıl ki ilçe başkanımız Sinan Aktaş beyin çağrısıyla geldiysem siz ve sizin partinizin düzenleyeceği bir toplantı programına da sizin belediye meclis üyeleriyle gelmekten mutluluk duyarım dedi. Bölgenin eski binaları için önceki günlerde AFET yasası kapsamında çalışmalar yapıldığını ve bu doğrultuda çalışmalar yapılıyor dedi. Hastane yerinde görülen ev için ise, bu tür yanlışlıkları düzeltebilmemiz için kaymakamlıkta bulunan mal müdürlüğüne yada il deftardarlığına müracat edilmesi gerekiyor dedi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu mahalle danışma meclisleri programları hızla devam ediyor.

Toplantı soru-cevap kısmının ardından sona erdi. Özel sorunları olanlar için toplantı salonunda bir süre daha ikili olarak sorular dinleyip cevaplayan İlçe başkanı Sinan Aktaş ve Belediye başkanı Mustafa Kara programın bitmesinin ardından Erzincan Tan derneğinden ayrılırken Mahallelilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir