Servis otobüsü devrilen ağacın altında kaldı

Üsküdar'da, 25 öğrenci taşıyan servis otobüsünün üzerine çınar ağacı devrildi.

Servis otobüsü devrilen ağacın altında kaldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'da, 25 öğrenci taşıyan servis otobüsünün üzerine çınar ağacı devrildi. Olay sırasında servis otobüsünün boş olması faciayı önledi. Ferah Mahallesi, Alemdağ Caddesi üzerinde fırtına nedeniyle meydana gelen olay ucuz atlatıldı. Yoldan geçen 25 kişilik öğrenci servisi bir anda devrilen çınar ağacının altında kaldı. Ağacın üzerine devrildiğini gören sürücü Ulaş Akpınar, kendisini güçlükle dışarı attı. Üzerindeki şoku atlatan Akpınar, itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Servis otobüsünün üzerine devrilen çınar ağacı, belediye ekipleri tarafından yaklaşık 2 saat süren çalışmadan sonra parçalara bölünerek kaldırıldı.

Faciaya ramak kaldığını belirten sürücü Ulaş Akpınar, ''Öğrencileri almak için gelmiştim. Tam geçerken aniden fırtına koptu. Kocaman ağaç üzerime düştü. Normalde 20-25 öğrenci taşıyorum. Allah yardım etti.'' dedi. Çevredeki vatandaşlar ise, olay anında bir kadının ağacın altında kalmaktan son anda kurtulduğunu söyledi. Otobüsün devrilen ağacı yüksekte tuttuğunu belirten vatandaşlar, aksi halde ismi açıklanmayan kadının çınar ağacının altında kalabileceğini belirti.

İTFAİYE YETERSİZ KALIYOR

Bu arada, fırtına nedeniyle uçan çatılar ilginç görüntüler oluşturdu. Çengelköy'de devrilen bir çatının kalan parçaları itfaiye aracına bağlanan halat sayesinde yere düşürüldü. Yardım çağrılarının peş peşe gelmesi nedeniyle itfaiye ekipleri de yetersiz kaldı. Çok sayıda ihbar nedeniyle itfaiye ve kurtarma ekipleri olaylara yetişmekte zorlandı. Üsküdar'da evinin çatısı çöken bir vatandaş, ''Saatlerdir yardım bekliyoruz. Kimse gelmedi. Şimdi yağmur da yağarsa perişan oluruz.'' diye sitem etti.


Star Gazete


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.04 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir