Üsküdar'da Kültür Baharı

Üsküdar Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri, Nisan ayında da tüm hızıyla sürüyor

Üsküdar'da Kültür Baharı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

2009 yılında yapılan yerel seçimlerden bu zaman kadar 3 tam yıl geçti. Mart ayını Nisan ayına bağlayan son günlerde 29 Mart 2009'da yapılan yerel seçimlerde AK Parti'den belediye başkanı adayı olan Mustafa Kara yaptığı çalışmalarla halkın teveccühünü kazanarak Üsküdar Belediye Başkanı oldu. 29 Mart 2009'da göreve gelen belediye başkanlığının 3. yılında yapılan çalışmalarla ilgili olarak kültür şehri olan Üsküdar'da yapılan çalışmaları bu ay kendisi açıkladı.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın yaptığı açıklama metni;

Değerli Üsküdarlılar;

Huzur şehri Üsküdar'ımıza layıkıyla hizmet edebilme hayaliyle 29 Mart 2009'da başlayan yolculuğumuzun 3. yılını da doldurduk. Gece-gündüz demeden çalışarak geride bıraktığımız üç yılı, Üsküdar'a yakışan proje ve hizmetlerle noktalamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Elbette sadece mutluluk değil, daha güzel hizmetlerle Üsküdar'ı her anlamda daha ileriye taşıma heyecanımız artarak devam ediyor.

Şöyle geriye dönüp baktığımda, belediyecilik anlamında gerçekleştirdiğimiz rutin hizmetleri, alt ve üst yapı çalışmalarını, ulaşım, temizlik, sağlık ve sosyal hizmetler gibi temel çalışmalarımızı bir kenara bırakarak ifade edecek olursam, şehrimizin kültür hayatına yönelik köklü atılımlar gerçekleştirdik; her alanda olduğu gibi kültürde de yaşayan, dinamik bir Üsküdar için çalıştık, çalışıyoruz.

Bu anlamda, Türkiye'nin örnek gençlik projelerinden birisi olan Üsküdar Gençlik Merkezi, üç ay içerisinde hizmete girecek olan Kandilli El Sanatları Merkezi, inşaatı bitmek üzere olan Bulgurlu Yaşam Merkezi, Temeli atmış olduğumuz Kirazlıtepe Yaşam Merkezi, Büyükşehir Belediyesi'nden devraldığımız Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi ve Kadınlara Özel Sağlıklı Yaşam Merkezi ilk akla gelen köklü yatırımlarımız... Tabi ki bunlarla sınırlı değil... Çocuklarımıza yönelik bir Bilim Merkezi çalışmalarımız; gençlerimize yönelik yeni bir spor kompleksi inşaatı devam ediyor.

Bu köklü yatırımlarımızın yanı sıra şehrimizin gündelik kültür-sanat hayatını da renkli ve canlı tutmak için geride kalan üç yılda, Üsküdar'a yakışır ve yaraşır kültür-sanat faaliyetleri gerçekleştirdik, gerçekleştiriyoruz. Neticede, 29 Mart 2009'da, baharla birlikte Üsküdar'a hizmet için çıktığımız yolda, sizlerden aldığımız güç ve destekle, Üsküdar'a yeni bir kültür baharı yaşatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hatırlarsınız, bu sene, ''2012'de 2012 Etkinlik'' demiştik... Hamd olsun, etkinlik sayımız geride kalan ilk 3 ayda, daha şimdiden bini geçti.

İşte yine dolu dolu bir kültür-sanat takvimiyle, rengârenk bir bahar ayında daha birlikteyiz.

Belirtmeliyim ki, Nisan ayı çocuklarımız için daha renkli ve eğlenceli geçecek... Bu yıl 23 Nisan etkinliklerimiz bir hafta sürecek ve ''23 Nisan Üsküdar Çocuk Festivali'' adıyla kutlayacağız.

Tüm çocuklarımıza şimdiden iyi eğlenceler; hepinize sağlık ve mutluluk diliyorum.

Mustafa Kara
Üsküdar Belediye Başkanı

Üsküdar Belediyesi Mart ayı Kültürel Faaliyetler Programı için tıklayınız.


Üsküdar 34


Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3

Kültür/Sanat

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir