Emine Erdoğan Beylerbeyi'nde sergi açtı

Beylerbeyi'ndeki Sabancı Olgunlaşma Enstitüsü'nde düzenlenen programa Emine Erdoğan ile birlikte kızı Sümeyye Erdoğan da katıldı.

Emine Erdoğan Beylerbeyi'nde sergi açtı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ''Selçuklu Dönemi Unutulmaya Yüz Tutmuş Eserlerin Modernize Edilerek Yeniden Gündeme Getirilmesi ve Yorumlanması Projesi''nin sergi açılışını yaptı. Beylerbeyi'ndeki Sabancı Olgunlaşma Enstitüsü'nde düzenlenen programa Emine Erdoğan ile birlikte kızı Sümeyye Erdoğan da katıldı. Programda, Gülben Ergen, Türkan Sabancı, Sema Doğan, Begümhan Doğan Faralyalı, Revna Demirören ve Nur Yerlitaş gibi isimler de yer aldı.

''TARİHİMİZ SANATLA YOĞRULMUŞTUR''
Programda kısa bir konuşma yapan Emine Erdoğan, serginin oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Bu projeyi ilk duyduğunda çok heyecanlandığını dile getiren Emine Erdoğan, ''Geçmişi geleceği taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geçmişimizin ihtişamlarını yeniden hatırlatıyoruz. Geçmişten aldığımız ihtişamla geleceği yeniden inşa ediyoruz. Bizim utanılacak bir tarihimiz yoktur. Bizim tarihimiz sanatla yoğrulmuştur. Bizim tarihimiz kılıcın değil, kalemin egemen olduğu tarihtir. Osmanlı her zaman bilim ve sanatla anılmaktadır'' diye konuştu.

AÇILIŞINI YAPTIĞI SERGİYİ GEZDİ
Emine Erdoğan konuşmasının ardından serginin açılışını yaptı ve kurdele kesti. Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra sergiyi gezdi. Yaklaşık bir saat dikkatle sergiyi inceleyen Emine Erdoğan görevlilerden de yapılan ürünler hakkında bilgi aldı. Emine Erdoğan, toplu fotoğraf çekiminin ardından programdan ayrıldı.


Haberler.com


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir