Üsküdar Çevik Kuvvet Kompleksi yenileniyor

İPKB, İSMEP kapsamında Üsküdar Çevik Kuvvet binasını yıkıp yeniden yapacak.

Üsküdar Çevik Kuvvet Kompleksi yenileniyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), İSMEP kapsamında Üsküdar Çevik Kuvvet binasını yıkıp yeniden yapacak. Mart ayı için başlayacak projenin 15 ayda tamamlanması hedefleniyor.

İstanbul İl Özel İdaresi Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) kapsamında; Üsküdar Çevik Kuvvet binasını yıkıp yerine yeni hizmet binaları, şube müdürlükleri ve spor salonunu da içeren kompleks inşa ediyor. İPKB, proje kapsamında mevcut konferans salonunu da yenileyecek. İhale ve sözleşme süreci tamamlanan projeye Mart 2012 içinde başlanacak. Yaklaşık 22Milyon TL yatırım ile tamamlanacak Üsküdar Çevik Kuvvet Kompleksi'nin 15 ay içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.

22 bin 809 metrekare inşaat alanına sahip komplekste; Çevik Kuvvet C Bölgesi, Toplum Destekli Polislik, Özel Harekat, Bomba İmha, Deniz Limanı, Havacılık, Bakım Onarım, Organize Suçlarla Mücadele, Tanık Koruma, Çocuk, Bilgi İşlem, Terörle Mücadele, İstihbarat, Mali Suçlarla Mücadele, Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit, Eğitim Şube Müdürlükleri ve Spor Salonu yer alacak.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir