Aceleci Halk Otobüsü şoförü ölüme götürdü

Çengelköy'de yaşanan olayda, aceleci halk otobüsü şoförü Suna Hanım'ı ölüme götürdü

Aceleci Halk Otobüsü şoförü ölüme götürdü
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Halk otobüsünden inerken şoförün aniden gaza basmasıyla yerlerde sürüklenen 65 yaşındaki Suna Düzyol, daha sonra hastanede yaşanan bir dizi ihmal nedeniyle öldü.

Taraf gazetesinin manşetine taşıdığı ve bir dizi ihmalin biraraya gelmesiyle ölüme uzanan o yolculuğun trajik hikayesi...

Çengelköy'de geçen cumartesi günü yaşanan olayda, Taraf gazetesi ekonomi şefi Eylem Düzyol'un 65 yaşındaki annesi Suna Düzyol, kızı Emel ve torunuyla beraber Çengelköy'de vefat eden bir yakınına taziye ziyaretine gidiyordu. Üsküdar'dan 14R hattında çalışan halk otobüsüne binen anne kız, Altınköy'de inmek için düğmeye bastılar. Duran otobüsten önce Suna Düzyol'un kızı Emel ile 5 yaşındaki torunu indi. Bir bacağında platin takılı olan Suna Düzyol, otobüsten inmek için hamle yaparak bir bacağını atmıştı ki birden otobüs hareket etti. Bir bacağı otobüsün kapısında sıkışan diğer bacağı ise yerde kalan kadının yardımına kızı yetişti. O sırada durakta bulunan bir doktor da Düzyol'a müdahalede bulundu. Hemen ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Düzyol'un bir bacağının ve kolunun kırıldığı anlaşıldı. Kolu ve bacağı alçıya alınan Suna Hanım konuşuyordu. Ailesi bilinci yerinde olan annelerinin kazayı ucuz atlattığı için sevinçliydi.

Birden fenalaştı
Düzyol o geceyi hastanede geçirdi, doktorlar her şeyin yoluna gitmesi halinde pazartesi taburcu edilebileceğini söyledi ancak pazar günü saat 15.30 sıralarında Düzyol aniden fenalaştı. Suna Düzyol, kazadan 40 saat sonra ertesi gün sabaha karşı 05.00 sularında tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şoför serbest
Kazadan sonra kaçan halk otobüsü şoförü Ramazan Çakır ise polise giderek teslim oldu ancak Çakır, Suna Düzyol'un yaralı olması nedeniyle emniyetten serbest bırakıldı.


Gazete Vatan



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir