Yönetmen İsmail Güneş'e Vefa Gecesi

Sanat aleminde 25. yılını dolduran ünlü Yönetmen İsmail Güneş onuruna Üsküdar Gençlik Merkezi'nde kutlama programı düzenlendi.

Yönetmen İsmail Güneş'e Vefa Gecesi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Sanat aleminde 25. yılını dolduran ünlü Yönetmen İsmail Güneş onuruna kutlama programı düzenlendi. Üsküdar Gençlik Merkezi'nde düzenlenen vefa gecesine birçok sanatçı, gazeteci, yazar ve sanatsever katıldı.

Sinema yazarı Ali Murat Güven'in organizasyonuyla gerçekleşen etkinlikte Güneş'in 4 filmi ve onu anlatan bir belgesel ücretsiz gösterildi. Gündüz gösterilen filmlerden sonra etkinliğin akşam saatlerinde panel gerçekleşti. Panelde Osman Sınav, Tolga Şen, Bünyamin Yılmaz, A. Murat Güven, Mürşit Ağabağ ile ''Türk Sineması'nda İsmail Güneş Filmlerinin Yeri ve Değeri'' konuşuldu.

Program sonunda Üsküdar Belediyesi'nin organizasyona katkılarından ve sanata verdikleri destekten dolayı Üsküdar Belediyesi Başkanı Mustafa Kara ve Başkan Yardımcısı Hasan Ekmen'e plaket verilirken, 31 yıllık dost olduklarını ''Biz, İsmail ile önce sinema biletleri için paralarımızı ayırır sonra kalanla ne yiyeceğimizi düşünürdük.'' diye eski günlerini anlatan eski Kültür ve Turizm Bakanı Erkan Mumcu programa katılanlar arasındaydı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Sanat aleminde 25. yılını dolduran ünlü Yönetmen İsmail Güneş onuruna Üsküdar Gençlik Merkezi'nde kutlama proramı düzenlendi.

Bürokrasiye Takılmayan Belediye
Tüm etkinlikler ve konuşmacılardan sonra sahnede yerini alan İsmail Güneş teşekkür ederken gözyaşlarına hâkim olamadı. Programa katılan ve mesaj gönderen herkese teşekkür eden Güneş, 35 yıldır sakladığı kamerasını ve gösterim makinesini programı organize eden sinema eleştirmeni Ali Murat Güven'e hediye etti.

Ali Murat Güven ise Üsküdar Belediyesi'nin programa gösterdiği ilgi ve sıcak alaka nedeniyle Başkan Mustafa Kara'ya teşekkür ederek ''uzun zamandır hiçbir yerde görmediğim bir sıcaklığı ve ilgiyi gördüm Üsküdar Belediyesi'nden. Açıkçası önyargılıydım, bürokrasiye takılacağımızı, soğuk bir karşılık alacağımızı bekliyordum. Mahcup olduğum için mutluyum'' dedi.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Kültür/Sanat

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir