Metin Külünk teşekkür mesajı yayınladı

AK Parti İstanbul 1. Bölde'den Milletvekili adayı olan Metin Külünk, seçim sonuçları sonrasında basın açıklaması yayınladı.

Metin Külünk teşekkür mesajı yayınladı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
AK Parti İstanbul 1. Bölde'den Milletvekili adayı olan Metin Külünk, seçim sonuçları sonrasında basın açıklaması yayınladı.

Kıymetli Gönül Dostlarım,

Öyle anlar vardır ki söz kifayetsiz kalır. 12 Haziran 2011 tarihi, bu topraklarda yaşayan necip milletimizin kararı karşısında bize ancak şükretmek düşer. Çünkü bu gece itibariyle ortaya çıkan seçim sonuçlarını yalnızca 782 bin kilometrekare'de yaşayan 74 milyon insanımız değil, biliyorum ki bugünkü seçim sonuçlarını Afrika'da, Bosna'da, Üsküp'te, Bakü'de, Semerkand'da, Yemen'de, Şam'da, Kerkük'te, Zaho'da, Süleymaniye'de, Trablus'ta nice mazlumlar ve masumlar da bekliyordu. 12 Haziran seçimleri, bu coğrafyanın mutluluğu için Anadolu'nun bir kez daha yükselişi için kıymetli ve özeldir. Bugün milletimiz elindeki mührü kullanmış ve son sözü söylemiştir. Başbakanımızın da ifade ettiği gibi ?Bugün bir kez daha, Türkiye kazanmıştır. Bugün bir kez daha demokrasi kazanmıştır. Bugün bir kez daha, milli irade kazanmıştır, topyekün millet kazanmıştır.? Milletimiz bugün, sevgi dedi, muhabbet dedi, kardeşlik dedi, milli birlik dedi, bayrak dedi, hak dedi, hukuk dedi ve üçüncü dönemde rekor oyla sandıklardan AK Parti iktidarını çıkarmıştır. Bugünden itibaren yeni bir Türkiye'ye uyanacağız. AK Parti'nin ustalık dönemi ile ülkemizde demokrasiyi, özgürlüğü ve zenginliği nakış gibi ülkemizde işleyeceğiz.


Gönül Dostlarım,

Fiili dua ile sözlü duanın mükafatını Allah bu milletin önünüzü, yeniden Ankara'da milletin iktidarını sağlayarak ikram etti. Bu duaların gerçek olmasında emekleri geçen milletimize teşekkür ediyorum. Hangi düşünce tarzında, hangi felsefede, ideolojide, hangi yaşam biçiminde, hangi siyasal parti taraftarı olursa olsun milletimize teşekkür ediyoruz. Çünkü bugünkü sonuçlar milletimizin iradesidir. Bir kez daha milletimiz tek başına üçüncü kez iktidara gelmiştir. Bu mücadelenin lideri, milletimizin kendisinde karşılığını gördüğü, bir akıl ve gönül mimarı Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliği ile bu başarıya ulaştık, kendisine teşekkür ediyoruz. Ve elbette AK Parti kurulduğu günden bu yana, bu millet için bu ülke için bu coğrafya için mücadele eden AK kadrolara teşekkür ediyorum. Bu mücadelenin yiğitleri, sandıklarımızdaki kardeşlerime de teşekkür ediyorum. Bugün onların yüzünde, mutluluğu umudu gördüm. Kurulduğumuz günden bu yana durmaksızın mücadele eden, büyük fedakarlıklar yapan, dur durak bilmeden çalışan ve çabalayan mahalle temsilcilerimize, mahalle başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu mücadelenin kıymetlileri olan Haticeleri, Ayşeleri, Fatmaları kadın kollarımıza teşekkür ediyorum. Teşkilatımızın ilçe kademelerinde çalışan sorumluluk mevkiindeki tüm kardeşlerimize, ilçe başkanlarımıza, gençlik kollarımıza, belediye başkanlarımız ve kadrolarına, nihayetinde seçim çalışmaları süresince yanımızda olan il ve ilçe SKM başkanlarımıza ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Velhasıl AK Parti'ye oy veren vermeyen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum çünkü biz bir ve beraber bir milletiz, Türkiye'yiz.

Şimdi sorumluluğumuz daha fazla? O nedenle dünden daha çok çalışacağız, Türkiye'nin 782 bin km'sini milletimizin temsil noktası Büyük Millet Meclisinde en iyi şekilde, layıkıyla temsil etmek, necip milletimize hizmet etmek tek amacımız olacaktır. Bu çerçevede yeni ve sivil bir anayasa yapmak önceliğimizdir. Bugünden itibaren demokrasi mücadelesi, özgürlük mücadelesi, zenginlik mücadelesi, medeniyet mücadelesi AK Parti ile milad olmuştur. Menderes'in Özal'ın araladığı kapıyı AK Parti tamamıyla açmıştır. Bu insanlığa hizmet mücadelesidir. Bizim siyaset anlayışımız da insana hizmet etmek vardır. Bu çerçevede biz Türkiye'de herkesin hizmetkarı olacağız. Bizler adalet aklıyla hareket edeceğiz. AK Parti dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de hakkın hukukun tarafında olacaktır. Artık hedefimiz 2023 Lider Ülke Türkiye vizyonunu hayata geçirmektir.

Bugünden itibaren tüm kardeşlerimiz bilsin ki Ankara'da bir ağabeyleri, dostları ve yarenleri var. Her daim sizlere kapımız açık olacaktır. Biliniz ki İstanbul'un, Türkiye'nin ve coğrafyanın gözbebeği olması için yine hep birlikte çalışacağız. Bu vesileyle geçen süre zarfındaki emekleriniz ve gayretleriniz için teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal ediniz. Yolumuz açık olsun.

Metin Külünk




Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2011

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir