NTV Seçim Kürsü'sü Üsküdar'da

NTV Seçim Kürsüsü programı Üsküdar Belediyesi önünde yapıldı. Halk kürsüden, siyasi partilerden isteklerini sıraladı...

NTV Seçim Kürsü'sü Üsküdar'da
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Seçim süresinin daralması, tanıtımlar ve mitingler bir yana özel televizyon kanallarının da gündemi belirlemek adına yollara çıkarttığı, seçim çalışmalarını halkın gözünden ve halkın dilinden yorumlamalarına olanak tanıyan, halkın nabzını tutan programlardan bir tanesi olan NTV Seçim Kürsüsü Programı 1 Haziran çarşamba günü Üsküdar Belediyesi önünde yapıldı.

Siyasiler seçim çalışmalarında seslerini kürsüden vatandaşlara duyurmaya çalışırken, NTV tam tersini yapıyor, Seçim Kürsüsü programı ile vatandaşların sesini tüm Türkiye'nin duymasını sağlıyor. Bu programda kürsüye konuşmak için gelenler oy talep eden siyasiler değil, oyunu kullanacak olan vatandaşlar kürsüye çıkıyor!

NTV Seçim Kürsüsü Programı 1 Haziran çarşamba günü Üsküdar Belediyesi önünde yapıldı.

Dün yapılan NTV Seçim Kürsüsü programı Üsküdar Belediyesi önünde hareketli ve hararetli saatlerin yaşanmasına sebep oldu. Siyasi parti mitinglerini aratmayan program çekimi sırasında kürsüye gelen Üsküdarlı vatandaşlar dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını, olması gerekenleri kendilerince halka anlattı ve partlere taleplerini NTV Seçim Kürsüsü programı ile iletti. Program kimi zaman eğlenceli, kimi zaman ise gerilimin arttığı bir havada geçsede yine dostluk galip çıktı. Ülke için önerilerini ve fikirlerini paylaşan Üsküdarlılar, çözüm önerilerini anlatırken çoğu zaman seslerini yükseltildiği anlarda araya Roman Havası ve Müziği ile göbek atan gençler girerek havayı yumuşattı.

Yaşanan en ilginç diyaloglar ise kürsüden konuşmaya başayanlar için söylenilen şu sözler oldu:

NTV Seçim Kürsüsü Programı 1 Haziran çarşamba günü Üsküdar Belediyesi önünde yapıldı.

- Adam sanki belediye başkanı nasıl konuşuyor...
- Kürsüden in masa başında konuşalım...

NTV Seçim Kürsüsü Programı 1 Haziran çarşamba günü Üsküdar Belediyesi önünde yapıldı.



Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2011

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir