AK Parti Üsküdar STK'ları biraraya getirdi

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı her yıl düzenlemiş olduğu Sivil Toplum Kuruluşları yemek programı 31 Mayıs 2011 Salı akşamı Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesislerinde STK başkan ve yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

AK Parti Üsküdar STK'ları biraraya getirdi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı her yıl düzenlemiş olduğu Sivil Toplum Kuruluşları yemek programı 31 Mayıs 2011 Salı akşamı Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesislerinde STK başkan ve yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Programa AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Metin Külünk, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, İlçe Başkan Yardımcıları Esat Kalay ve Süleyman Gedikoğlu ile ilçe yöneticileri, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Şadan Özkaya, Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Şerif Terzi, AK Parti STK komisyon Başkanı Azize Akalın ve komisyon üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Adalet kısmında yapmış olduğu çalışmaları anlattı. AK Parti'nin bundan önceki iktidarlar gibi bir leblebi olmadığını, halkın arkasında duran demir bir leblebi olduğunu ve çiğnemeyek isteyen herkesin her denediğinde 2-3 dişini kaybettiğini ve bunu da vatandaşlarının teveccühü ile milletin iradesi sayesinde yaptığını ve yapmaya devam edeceğini söyledi. AK Parti'nin Demokrasi ve özgürlük ve sivil bir anayasa konusunda yapmış olduğu çalışmalar ve seçimler öncesinde de STK'na yapılan ziyaretlerde isteklerin alındığını ve il yönetimine ulaştırılarak buradan da genel merkeze ulaştırıldığını ve yeni oluşturulacak anayasanın tamamen sivil bir anayasa olacağını dile getirdi.


KÜLÜNK, ''YENİ ANAYASA MİLLETİN TOPLUMSAL SÖZLEŞMESİDİR''
İlçe Başkanı Sinan Aktaş'ın ardından İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Metin Külünk kürsüye gelerek bir konuşma yaptı. Külünk, seçimlerden sonra yeni parlamentonun ilk olarak Yeni Anayasa üzerinde çalışacağını ifade ederek, ''Yeni Anayasa milletimizin devleti ile yaptığı toplumsal bir sözleşmedir ve bugüne kadar ilk defa sivil bir anayasa yürürlüğe girecektir. Darbe anayasalarının tarih olduğu bir dönemde, ülkemizin yepyeni bir anayasa ile modern dünyaya daha rahat ayak uyduracaktır ve toplumun refah düzeyi artacaktır. Şunu özellikle belirtmek isterim ki yeni anayasa AK Parti'nin anayasası değildir. Yeni anayasa milletin anayasasıdır ve milletimiz kendi anayasasını kendi yapacaktır. Bu yüzden her fırsatta ve her platformda yeni anayasayı konuşmamız tartışmamız gerekmektedir. Bu anlamda yeni anayasa taslağı sürecinde Türkiye'de bulunan sivil toplum kuruluşlarına büyük görev düşmektedir. Her STK kendi içinde anayasa taslağı hazırlayarak kamuoyuyla paylaşmalı ve yeni anayasanın oluşmasında AK Parti'ye destek olmalıdır'' dedi.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2011

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir