Egemen Bağış, Üsküdar'da..

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Sonrasında esnaf ziyareti yaptı.

Egemen Bağış, Üsküdar'da..
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatını ziyareti etti. Ziyaret programı çerçevesinde Üsküdar Merkez ve çevresinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Bağış, AK Parti Üsküdar İlçe Binası'nda selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Programa AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Egemen Bağış, İlçe Başkanı Sinan Aktaş, SKM Başkanı Adem Kaan Pehlivan, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda parti üyesinin yanı sıra basın mensupları katıldı.

İlçe binasında Başkan Sinan Aktaş, Belediye Başkanı Mustafa Kara ve Kaan Pehlivan ile bir süre sohbet eden Bağış'a Avrupa Birliği'nin gözünde ülkemizdeki seçim atmosferini soran Kara'ya, Bağış ''Hemen hemen durumu tahmin ettiklerini'' söyledi.

Daha sonra İlçe Başkanı Sinan Aktaş yapılacak olan programla ilgili olarak bilgiler verdi. Sonrasında Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. İşte o konuşma;






Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2011

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir