Ülkücüler 'Devlet' için Abdi İpekçi'ye koştu

MHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, MHP'ye yönelik tuzakların nedeninin bölünmeye giden yolu hızlandırmak olduğunu öne sürdü.

Ülkücüler 'Devlet' için Abdi İpekçi'ye koştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
MHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan Bahçeli, MHP'ye yönelik tuzakların nedeninin bölünmeye giden yolu hızlandırmak olduğunu öne sürdü. Bahçeli şöyle dedi:

''MHP zayıflarsa, alçaklar keyiflenecektir. Üzerimizde oyunlar oynanmaktadır. Okyanus ötesinden kumandalı internet siteleri fitne ve nifak tohumları saçmaktadır. Avrupa ülkelerini adres gösterip ABD üzerinden yayın yapan ve milliyetçi hareketi karıştırmak için her türlü zehri kusanlarla AKP arasındaki ilişki ve ittifak son derece manidardır. Buradan Başbakan Erdoğan'a sormak, vereceği cevapları merak ettiğimizi söylemek istiyorum: İbrahim Faruk Bayındır kimdir? Bu şahıs K.Çekmece Belediyesi'nde AKP meclis üyeliği yapmış mıdır?  Arkasından istifa edip milletvekilliği adaylığına müracaat etmiş midir? Bu kişinin partimizi zan töhmet altına alan yayınlara ev sahipliği yapan kirli internet siteleri ile ne tür bağlantısı vardır? Ülkücü Gazete isimli fitne yuvasının değişik ülke üzerinden yaptığı alçak yayınlar bu şahıs ve yüzleri karanlıkta kalan ortakları mı gerçekleştirmektedir. Sayın Başbakan bunları açıkla. Şerefiniz ve siyasi namusunuz hala biraz varsa bunlara karşılık ver. Odalara kamera koydurup özel hayatları gözleyen, aşağılık röntgencileri sen de deşifre et ve bize yönelik oyunları tezgahlayanları sen de ortaya çıkar. Aksi takdirde gökkubbeyi başına yıkmaya kararlıyım. Pisliklerinizi, tuzaklarınızı, kumpaslarınızı yok etmek için sabırsızız.''

Bahçeli, partilileri de özel yaşamlarında son derece dikkatli ve özenli olmaya çağırarak şu uyarıda bulundu:

ARAMIZDA YERLERİ YOK
Bahçeli, ''Özel hayatın sınırları içinde yer alsa da değerlerimizle ilkelerimiz ile inançlarımızla, ülkülerimizle bağdaşmayan tavır ve hareketleri tasvip etmemiz imkansızdır. Ahlaki zaafları bulunanlar nefislerine teslim olanlar akıllarını başlarına almalıdırlar ve aramızda yer bulamayacaklarını kesinlikle bilmelidirler. Ülkücülüğün değerleri ve kabulleri ile bağdaşmayan kim varsa yanımızda asla duramayacaktır, bunlar mutlaka ayıklanacaktır.''

TEHLİKELİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
''Okyanus ötesi fetva makamlarının ve içerdeki uzantılarının da tahrik ve provokasyonlarının menzilinde emin olunuz ki siz de varsınız'' diyen Bahçeli, şöyle devam etti: ''Çığ gibi büyüyen tehlike sizsiniz. Çünkü sömürüye dur diyeceğiniz için tehlike sizsiniz. Talana dur dediğiniz için tehlike sizsiniz. Tehlikeli olmayı da sürdüreceksiniz sürdürmelisiniz. Sizler var oldukça ihanet odakları kaçacak delik arayacaktır.''

ÜSKÜDARLI ÜLKÜCÜLER DE ORADAYDI
Üsküdar İlçe Başkanı ve Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok sayıda Üsküdarlı ülkücü de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi görmek için yerlerini sabahın erken saatlerinde aldı.


Akşam - Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2011

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir