Çengelköy ve Kirazlıtepe büroları açıldı

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, Çengelköy ve Kirazlıtepe Mahallesi'nde bulunan seçim irtibat bürolarının açılışları halkın yoğun ilgisini gördü.

Çengelköy ve Kirazlıtepe büroları açıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, Çengelköy Mahallesi ve Kirazlıtepe Mahallesi'nde bulunan seçim irtibat bürolarının açılışları halkın yoğun ilgisini gördü.

Çengelköy Mahallesi İrtibat Bürosu Açılışı
Çengelköy Mahallesinde bulunan Çengelköy Seçim İrtibat Bürosunun açılışını İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları Muhammed Çetin, Meltem Gürler ve Hakkı Şanlı, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, SKM Başkanı Adem Kaan Pehlivan ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirdi.

Çengelköy Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılışına İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları Muhammed Çetin, Meltem Gürler, Hakkı Şanlı, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, SKM Başkanı Adem Kaan Pehlivan, Teşkilatlanma Başkanı Abdullah Ercan, Kadın Kolları Başkanı Emel Ersoy, İlçe Başkan Yardımcısı Esat Kalay, Belediye Başkan Yardımcısı Şadan Özkaya, 3. Bölge Başkanı Mehmet Türkmen, 3. Bölge Başkan Yardımcısı Ahmet Uygun, AK Parti Çengelköy Mahalle Başkanı Ali Rıza Yılmaz ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, Çengelköy Mahallesi ve Kirazlıtepe Mahallesi'nde bulunan seçim irtibat bürolarının açılışları halkın yoğun ilgisini gördü.

Kirazlıtepe Mahallesi İrtibat Bürosu Açılışı
Kirazlıtepe Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılışına 1.Bölge Milletvekili Adayları Metin Külünk ve Mehmet Fatih Bulaç, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Ekmen ve Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar SKM Başkanı Adem Kaan Pehlivan, AK Parti Üsküdar Program Sorumlusu Esat Kalay, 3.Bölge Başkanı Mehmet Türkmen, 3.Bölge Başkan Yardımcısı Ahmet Uygun, Meclis Üyesi Osman Aydın, Kadın Kolları Başkanı Emel Ersoy, Gençlik Kolları Başkanı D. Ziya Gültekin, Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Teşkilatı ve Kirazlıtepe sakinlerinin yoğun ve coşkulu katılımlarıyla adeta miting havasında bir açılış gerçekleştirildi.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2011

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir