Üsküdar'da 30 kişi gözaltına alındı

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin kumarhanelere yönelik operasyonları devam ediyor.

Üsküdar'da 30 kişi gözaltına alındı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Ahlak polisi son olarak Üsküdar'da bir binanın zemin katında kumarhane olarak dizayn edilmiş işyerine baskın yaptı. Muhtemel bir baskına karşı önceden tasarlanmış olan 3 kapıyı tutan polis, işletmeci ile birlikte 30 kişiyi garajda gözaltına aldı.

Ahlak Büro Amirliği ekipleri yaptıkları istihbarat çalışması sonucu, Üsküdar Bağlarbaşı Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı bir apartmanın zemin katında işletilen kumarhaneye baskın yaptı. Gece saat 01: 00 sıralarında yapılan baskında, kumarhaneye girişi bulunan 3 kapı tutuldu. 3 kapıdan biri olan garaj kapısına da bir araç çekilerek içerden araçların çıkışı engellendi. Polis, baskını fark edip garaja açılan kapıdan inerek araçlarına binen müşterileri kıskıvrak yakaladı. İşletmeci ile birlikte 9'u kadın toplam 30 kişi gözaltına alındı. İçeride yapılan araştırmada 1 adet rulet masası, 10 adet Black Jack, oyun kâğıtları ve çok sayıda oyun pulları ile kayıtların tutulduğu bilgisayarlara el kondu. Şahısların içeriden çıkarılması sırasında kumarhane erketeleri basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı. Gözaltına alınan müşteri ve işletmeciler Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. İşletmecinin ifadesi alındıktan sonra savcılığa sevk edileceği, müşterilere de para cezası kesileceği öğrenildi.
Bu arada, sahibinin kendisine ait işyeri olarak belirttiği kumarhanenin 3 kapısının bulunması dikkat çekti.

Alınan bilgiye göre, garaja inen kapı herhangi bir baskın durumunda müşterilerin garaja inip araçlarına binerek kaçması için açılmıştı. Diğer iki kapının ise müşterilerin ve malzemelerin içeri alındığı kapılar olduğu ileri sürüldü. 3 kapılı kumarhanenin müşterileri bütün kapılar tutulduğu için bu kez polisten kaçamadı. Polisin kumarhanelere yönelik operasyonlarının devam edeceği bildirildi.


Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir