Bahçelievler Mahallesi Bahar Şenliği başladı

Bahçelievler Mahallesi Bahar Şenliği, 11 Haziran Cuma günü Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın konuşması ile başladı.

Bahçelievler Mahallesi Bahar Şenliği başladı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar Belediyesi Bahar Şenlikleri'nin üçüncüsü olan Bahçelievler Mahallesi Bahar Şenliği, 11 Haziran Cuma günü Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın konuşması ile başladı.

Bahçelievler Mahallesi Bahar Şenliği açılışına Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Yardımcısı Ömer Seyfi Aktülün, Ak Parti Üsküdar İstanbul İl Başkan Yardımcısı Esat Kalay, Ak Parti Kadın Kolları ve Geçnlik Kolları, mahalle sakinleri ve basın mensupları katıldı.


Şenlikler Üsküdar Kent Orkestrasının müzikleri ile başladı ve halk oyunu gösterisi ile devam etti. Orkestranın programı devam ederken çocukları için sahneye ilizyonist Mandokan çıktı ve ilginç gösterileri ile çocuk, genç ve yetişkin tüm mahalle sakinlerini ve konukları hayretler içerisinde bırakan gösteriler yaptı.

Daha sonra Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara sahneye gelerek Mahalle Şenliğinin açılış konuşmasını yaptı. Mustafa Kara açılış konuşmasında ''Yazın gelmesi ile birlikte okullarında tatil zamanının yaklaştığını, vatandaşların memleketlerine, köylerine tatile gitmeden okulların son haftasında böyle bir organizasyon yaptıklarını söyledi. Önceki haftalarda Ünalan, Küplüce ve Kirazlıtepe Mahallelerinde düzenlenen bu organizasyonların üçüncüsünü Bahçelievler ve Güzeltepe Mahalleleri ile birlikte yapıldığını, bu organizasyonların amacının güzel yaz akşamlarında bir araya gelebilmek ve alana getirilen çeşitli eğlence amaçlı etkinliklerle birlik ve beraberliğin arttırılmasını sağlamak, pekiştirmek olduğunu söyledi. Bu eğlencelerin ardından da ramazan hazırlıklarının başlayacağını söyledi.''


İlgili Haberler :
09 Haziran 2010 Şenlikler Bahçelievler Mahallesi'nde...


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Kültür/Sanat

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir