KİM Üsküdar şubesi açıldı.

1 Ekim Perşembe günü Kazançlı İstanbul Marketleri -KİM- Üsküdar Mağazası açıldı. Açılışa, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'da katıldı.

KİM Üsküdar şubesi açıldı.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Kazançlı İstanbul Marketleri -KİM- Üsküdar mağazası açılış töreninde, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Kazançlı İstanbul Marketleri Onursal Başkanı Hikmet Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ersan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergin Ersan, Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Ersan, ve Kazançlı İstanbul Marketleri -KİM- Genel Müdürü Tufan Özçi hazır bulundu. Bölge halkının yoğun ilgisi ile birlikte düzenlenen törende, Mehter takımı gösterisi, Sema gösterisi ve dualarla kurdela kesimi gerçekleşerek, KİM Üsküdar mağazası Bölge  halkının hizmetine girdi.

Kazançlı İstanbul Marketleri Üsküdar Mağazası, 5000 m2 alan üzerinde iki katlı olarak kurulmuş olup, üstün teknolojik yapısı, güleryüzlü ve eğitimli 60 personeli ve 7 kasası ile, kazançlı alışveriş imkanını bölge halkının hizmetine sundu Kazançlı İstanbul Marketleri -KİM- müşterilerine hizmeti görev bilerek ve müşterilerinden aldığı destek ile her geçen gün güçlenerek sektördeki iddasını sürdürmeye devam edecektir. Kazançlı İstanbul Marketleri tüm müşterilerine teşekkürlerini sunar.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir