Kâtibim'de Coşku Devam Ediyor...

Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde devam eden Şenliğin ikinci gününde en büyük ilgiyi Çengelköy'de düzenlenen "Çengelköy'den Tuvale Yansıyan Üsküdar" konulu resim yarışması görürken, Radyo Alaturka gecesi de Türk Sanat Müziğine gönül verenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Kâtibim'de Coşku Devam Ediyor...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Bu yıl 21'incisi düzenlenen Uluslararası Kâtibim Kültür ve Sanat Şenliği'nin ikinci günü de büyük bir coşkuyla yaşandı. Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde devam eden Şenliğin ikinci gününde en büyük ilgiyi Çengelköy'de düzenlenen "Çengelköy'den Tuvale Yansıyan Üsküdar" konulu resim yarışması görürken, Radyo Alaturka gecesi de Türk Sanat Müziğine gönül verenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

21. Uluslararası Kâtibim Kültür ve Sanat Şenliği'nde günün ilk etkinliği Çengelköy'de düzenlendi. Sabah saat 10:00'da Çengelköy Kuleli Parkı'nda başlayan ve yaklaşık olarak 7 saat süren resim yarışmasına 65 ressam katıldı. Bu yıl yedincisi düzenlenen yarışmada dereceye girenlere Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara tarafından 500 ile 1500 TL arasında para ödülleri dışında sürpriz hediyeler de verildi. Resim yarışması ödül töreni öncesi, geçtiğimiz ay başında gerçekleştirilen "Tarih ve Kültür Şehri Üsküdar" konulu fotoğraf yarışmasında ödüle layık görülen fotoğraf sanatçılarına ödülleri, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Ekmen, Şadan Özkaya ve M. Hakan Büker tarafından teslim edildi.

Gün boyu süren etkinliklerde saat 12:00 ile 17:00 arasında Bağlarbaşı Kültür Merkezi bahçesinde kurulan oyun parkında çocuklar gönüllerince eğlenirken, KKTC, Macaristan ve Polonya'dan gelen halk oyunları ekipleri ile Üsküdar Folklor Derneği Halk Oyunları Ekibinin gösterileri etkinliğin ikinci gününe renk kattılar.

21. Uluslararası Katibim Kültür ve Sanat Şenliği'nde akşam saatlerinde Radyo Alaturka Gecesi düzenlendi. Yağmura rağmen yaklaşık 2.000 kişinin izlediği ve Seçil Süslü'nün sunduğu gecede ilk olarak Deniz Candan Uzun ve Salih Çalışır'ın seslendirdiği şarkılar eşliğinde Kürdili Hicazkâr Faslı sahne aldı. Fasıl boyunca vatandaşlar büyük keyif alırken sık sık Türk Sanat Musikisi şarkılarına da eşlik ettiler. Erdem Özgen'in seslendirdiği şarkılar sonrası sahneye Hüner Coşkuner çıktı. Hüner Coşkuner, 1,5 saat süresince Türk Sanat Müziği'nin nostaljik ve popüler şarkılarını büyük bir ustalıkla seslendirirken, konseri izleyen vatandaşları anılarına götürdü.

Katibim Şenlikleri'nin son gününde 27 Eylül Pazar günü Çocuk Oyunları, Uluslararası Halk Oyunları Gösterileri, Şef Erdem Özdemir yönetiminde Esra Er'in seslendireceği "Karadeniz'den Anadolu'ya Türkülerimiz" programı, Sıra Gecesi ve Türk Halk Müziği gecesinde Mustafa Küçük konseri yer alacak.

Üsküdar 34

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Kültür/Sanat

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir