Kâtibim şenliklerinde çocuklar unutulmadı...

21. Uluslararası Kâtibim Kültür ve Sanat Şenliği'nin en çok ilgi gören etkinliklerinden biri olarak "Çocuk Oyunları" dikkati çekiyor.

Kâtibim şenliklerinde çocuklar unutulmadı...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

21. Uluslararası Kâtibim Kültür ve Sanat Şenliği'nin en çok ilgi gören etkinliklerinden biri olarak "Çocuk Oyunları" dikkati çekiyor. Şenliğin ikinci ve üçüncü günleri Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nin bahçesinde kurulan şişme oyun parkı 12.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet verirken, etkinlikten yararlanmak isteyen çocuklar aileleriyle birlikte oyun parkı kurulmadan önce yerlerini alıyorlar.

Şişme Oyun Parkı'nda çocukların en çok ilgisini çeken bölüm ise dev buskay. Yaklaşık 8 metre yüksekliğindeki buskaya çıkan çocuklar buradan kaydırak yoluyla aşağıya kadar kayıyorlar. Dev buskay, çocuklar kadar büyüklerin de ilgisini çekiyor ancak çocuklardan anne babalarına fırsat kalmıyor. Dev buskay kadar "çak doksana" oyunu da büyük ilgi toplayan oyunlardan biri. Ancak bu oyundan büyükler de sık sık faydalanıyor. Büyük bir futbol kalesi önüne konulan ve 5 tane deliğe sahip şişme oyunda amaç topu gol atabilmek için bu deliklerden geçirmek. Oyun süresince özellikle babalar ile çocukları arasında zaman zaman büyük rekabet yaşanıyor.

Şişme oyun parkında ayrıca sekizli basket, gladyatör, çekkoş ve zıpzıp denilen oyun sahaları da çocuklar tarafından büyük ilgi gören oyunlar olarak dikkat çekiyor. Oyun parkı sadece şişme oyunlarla hizmet vermiyor. Etkinlik alanına gelen çocuklar 5 saat boyunca palyaçolar, içinde görevli bulunan şişme tavşan ve şişme fil ve iki tahtabacak ile eğlenceli saatler geçiriyorlar.

Oyun alanında yorulan çocukları başka bir sürpriz de bekliyor. Dinlenme ihtiyacı duyan çocuklar oturdukları yerde, jonglör eşliğinde illüzyon gösterisi, yüz boyama etkinlikleri, kukla ve akrobasi gösterileri ile hem eğleniyor hem de enerji topluyorlar. Ödüllü yarışmalar ise faaliyet alanına eğlenmeye gelen çocuklara hem eğlenme hem de güzel ödüller kazanma şansı veriyor.

21. Uluslararası Kâtibim Kültür ve Sanat Şenliği'nde Şişme Oyun Parkı'ndan yararlanmak isteyenler için son gün şenliklerin son günü olan 27 Eylül Pazar? Ancak çocuk oyunlarından ve yarışmalardan yararlanamayan çocuklar ve aileleri üzülmesin!.. Üsküdar Belediyesi çocuklar için yeni öğrenim döneminde yeni sürprizlere imza atmayı planlıyor.

Üsküdar 34

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Kültür/Sanat

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir