Şehit Aileleri ve Gazileri İftar Yemeği...

"19 Eylül Gaziler Günü" dolayısıyla Üsküdar Kaymakamlığı ile Üsküdar Belediye Başkanlığı tarafından birlikte organize edilen "Gaziler ve Şehit Aileleri"ne iftar yemeği Şemsipaşa Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

Şehit Aileleri ve Gazileri İftar Yemeği...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Yemeğe Üsküdar Kaymakamı İzzettin Küçük, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar Müftüsü Mehmet Gök, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Anadolu Şubesi Başkanı Sefa Altunparlar ile 250'ye yakın Şehit yakını ile gaziler ve aileleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Üsküdar Kaymakamı İzzetin Küçük, Türk ulusu olarak en önem verdiğimiz değerin şehitlerimiz ve gazilerimiz olduğunu ifade ederek, modern Türkiye'nin kurucusu ve önderi Mustafa Kemal Atatürk'ün adının önüne "Gazi" sıfatı konulduğunu, bunun gazilere verilen önemin bir göstergesi olduğunu ifade etti. "Gazilerimiz başımızın tacıdır" diyen Küçük, devlet yönetimlerinde söz sahibi olanlara düşenin ise şehit aileleri ve gazilerin hayatını kolaylaştırmak ve kendilerine sahip çıkmak olduğunu söyledi.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ise yaptığı konuşmada, yemekte bir araya gelen gaziler ve şehit aileleri olarak hem hüzünlü hem de mutlu bir anı paylaştıklarını, acıların paylaşıldıkça azaldığını, mutlulukların ise yine paylaşıldıkça arttığını söyledi. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara sözlerine şöyle devam etti:

" Bize düşen bugün Ramazan'ın rahmeti ve bereketinden hep birlikte istifade etmek ve siz değerli şehit aileleri ile gazilerimizi her ortamda minnetle anmaktır. Sizlerin hayatlarını kolaylaştırmaktır. Sizlerin yaşadığı üzüntülere metanetle çok az insan katlanabilir. Bu duyguları paylaşan pek çok dostumuz var. Hiçbiriniz yalnız değilsiniz, bizler daima sizlerle birlikteyiz. Bu vesile ile hem mübarek Ramazan Bayramınızı hem de 19 Eylül Gaziler Gününüzü kutluyor, hepinize saygılar sunuyorum."

Konuşmaların ardından yenilen iftar yemeği sonrası Üsküdar Kaymakamı İzzettin Küçük ve Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, gaziler ile şehit ailelerine çeşitli hediyeler verdiler.

Gaziler Günü, 19 Eylül Cumartesi sabahı saat 09:30'da Şemsipaşa'daki Atatürk Anıtı'nda törenle kutlanacak.
 
 
 
 

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir