Üsküdar'lı soracak, Başkan Kara yanıtlayacak

Üsküdar'ın ilk ve tek güncel haber sitesi ÜSKÜDAR34.COM, bir ilke imza atıyor.. Üsküdarlıların Başkan Mustafa Kara sormak istediklerini, istek ve şikayetlerini, yapılacak özel röportajda kendisine ileteceğiz.

Üsküdar'lı soracak, Başkan Kara yanıtlayacak
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Evet Üsküdar'lılar, siz soracaksınız, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa KARA cevaplayacak.

Göreve geldiğinden beri, kapısı tüm Üsküdar'lılara açık olan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa KARA, kendisini ziyarete gelemeyenlere, Üsküdar ile ilgili sorusu, sorunu yada merak ettikleri olupta bugüne kadar kendisine iletilemeyenleri Üsküdar 34 aracılığı cevaplayacak.

Kesin tarihini daha sonra bildireceğimiz bu röpörtaj için sorularınızı şimdeden sormaya başlayabilirsiniz. Toplanan soruların tamamı kendisine sorulacak ve başkanın verdiği cevaplar e-posta adresinize yollanacaktır.

Röportaj tarihi 28 Aralık Pazartesi olarak kesinleşmiştir.

Soru sormak isteyen Üsküdar'lı ziyaretçilerimiz;
1- Ad, Soyad,
2- E-posta adresi (Geçerli bir e-posta adresi yazmalısınız, onay için e-posta adresinize mesaj gönderilecektir),
3- Oturdukları mahalleyi belirtmek zorundadırlar.

Not : Yaklaşık 1 günün sonunda ciddi şekilde sorularınızın yoğunluğunu memnuniyetle karşılamaktayız. Sizden ricamız buradaki soru bölümüne şahsi isteklerinizi yazmamanızdır. Oturduğunuz mahallede gözünüze çarpan eksiklikleri, özellikle yapılmasının zorunlu olduğunu düşündüğünüz ve ihtiyaç olan çevre düzenlemeleri vb. gibi konularda sorular yöneltmenizdir.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir