Üsküdar'ı sel aldı

İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini gösterirken, yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yağışın aralıklarla etkili olması bekleniyor.

Üsküdar'ı sel aldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İstanbul'un Anadolu yakası ile Beyoğlu, Sarıyer, Beşiktaş ve Fatih gibi ilçelerde sağanak yağış etkili oldu.

Meteoroloji günler öncesinden yağışın duyurusunu yaparken, beklenen yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Kapalı mekanlara ve saçakların altına koşan vatandaşlar yağmurdan korunmaya çalıştı. Sağanak yağışın gün boyu aralıklarla etkili olması bekleniyor.

SAĞANAK YAĞIŞ ÜSKÜDAR'I SULAR ALTINDA BIRAKTI

İstanbul Anadolu yakasında öğle saatlerinde bastıran sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı. Trafiğin durma noktasına gelmesine neden olan yağış kazalara yol açtı. Su baskınları da yaşarken özellikle Marmaray şantiyesi çevresi ve Üsküdar Demokrasi Meydanı sular altında kaldı.

Kısa ancak şiddetli yağış nedeniyle Üsküdar'da araçlar trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Haydarpaşa Limanı-Harem-Üsküdar arasında uzun araç kuyrukları oluştu. Harem-Üsküdar arasındaki Salacak Sahili'ndeki yol, Üsküdar Meydanı ve Marmaray Şantiyesi çevresi sular altında kaldı. Sürücüler yolların su göleti haline dönüşmesine ve belediyenin çalışma yapmamasına tepki gösterdi.

Bu arada yağış nedeniyle kayganlaşan yollarda maddi hasarlı trafik kazaları da meydana geldi.

 
 

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir