Türkçe- Edebiyat Öğretmenleri Zirvesi

İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği Gönüllü Öğretmen Zümreleri tarafından düzenlenen Öğretmen Zirveleri devam etmektedir.

Türkçe- Edebiyat Öğretmenleri Zirvesi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Geçen ay sınıf öğretmenlerine yönelik olarak düzenlenen zirvenin ardından 23 Mayıs 2009 Cumartesi günü “Türkçe / Edebiyat Öğretmenleri Zirvesi” gerçekleştirilecektir.

Türkçe ve Edebiyat derslerinin işlenişinin öne çıktığı ve sekiz bildirinin sunulacağı Örnek Ders İşlenişi ve Müzakeresi bölümüne İstanbul ve Anadolu’nun çeşitli illerinden öğretmenlerin katılması beklenmektedir. Zirvede Edebiyat Fakültesinden bir öğrencinin bildiri sunacak olması dikkat çekicidir. Zirveye Türkçe / Edebiyat öğretmenleri yanı sıra Eğitim fakültesi ve Edebiyat Fakültesi öğrencilerinin de katılması beklenmektedir.
 
Programdan anlaşıldığına göre öğretmenler bir araya gelerek seçmiş oldukları örnek uygulamaları paylaşmayı; bu vesileyle eğitimciler arasında bilgi, beceri, tecrübe paylaşımını arttırmayı amaçlamaktadır. Bildirilerden yedisini sunacak olan tebliğciler çeşitli okullarda fiilen öğretmenlik yapmaktadır. Oturumlarda katılımcıların sunulan tebliğler üzerinde müzakere yapacak olmaları zirvenin interaktif bir toplantı şeklinde gayet renkli geçeceğine işaret etmektedir.
 
Üsküdar’da Çamlıca Sabahattin Zaim Eğitim Merkezinde Saat 10.00’da başlayacak olan Öğretmen zirvesi, iki oturumun ardından öğleden sonra Prof. Dr. Mahmut KAYA tarafından verilecek olan “Türk Eğitim Tarihinde Öğretmen” konulu konferansla devam edecektir.
 
Katılımcılar üç ayrı salonda gerçekleştirilecek çalıştaylara katılarak Edebiyat ve Türkçe öğretiminde ortaya çıkan sorunlar ve ihtiyaçlar üzerinde fikir alış verişinde bulunacaktır.
 
İGEDER tarafından kurulan “Gönüllü Öğretmen Zümreleri”, yapmış olduğu organizasyonlarından da anlaşılacağı gibi öğretmeni merkeze alan ve eğitimcilerin kendi kendilerini geliştirmeyi amaçlayan çalışmalar gerçekleştirmektedir. Dernek yetkililerinden alınan bilgilere göre Gönüllü Öğretmen Zümrelerinin çeşitli branşlara yönelik zirve organizasyonlarının devam etmesi ve İGEDER tarafından sonbaharda bir Öğretmen Sempozyumu’nun düzenlenmesi beklenmektedir.
 
Türkçe / Edebiyat Öğretmenleri Zirvesi’ne katılım için rezervasyon yaptırılması gerekmektedir. Katılımcılardan hiçbir ücret talep edilmeyip zirve sonunda sertifika verilecektir.
 
 
Bilgi ve Rezervasyon için: www.igeder.org.tr
 
Gökhan ERENOĞLU
Gönüllü Öğretmen Zümreleri
İGEDER - İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği
Bulgurlu M. Libadiye Cd. No:46/8 Şafak Ap. - Üsküdar / İstanbul - Türkiye 34696
0 216 546 10 03 / 0 216 546 10 03

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Kültür/Sanat

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir