Parayla Tez Yazdırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Üniversite okuyan birçok öğrenci artık öğreniminin son aşamasına geldiğinde lisans tamamlamak adına bitirme tezi ile karşı karşıya gelir.

Parayla Tez Yazdırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Lisans zamanında asıl işi öğrencilik olduğundan dolayı tez yazma konusunda ilk defa yapacak olsa da çok fazla zorlanmaz. Çünkü tez yazma ve hazırlama süreci olarak bol vakti vardır.

Bazıları bu durumu boşa zaman harcama olarak görür. Bazıları ise yaşanan aksilikler sebebiyle yazacak fırsat bulamaz. Günümüzde ise bu konuda yardımcı olabilecek birçok internet sitesi yer almaktadır. Tez yazdırma konusunda karar vermekte iseniz sizlere bu konuda hizmet vermekte olan bu sitelerin birçoğunun güvenilir olmadığını belirtmek istiyoruz. Eğer sizlerde parayla tez yazdırma konusunda kararlıysanız dikkat etmeniz gereken durumlar bulunmaktadır. Bu durumları dikkate alarak paranızla rezil olmayarak tez yazdırabilirsiniz. Şimdi sizlere parayla tez yazdırma konusunda sigma tez merkezi olarak dikkat etmeniz gerekenleri söyleyeceğiz.

İlk olarak danışmanından bir konu belirlenmesi ile konuya hakimlik açısından yavaş yavaş literatür taraması yapar. Kaynak araştırma yaptıktan sonra tez hazırlamaya başlar. Belirli bir süre sonrasında emeğinin karşılığı olarak tezini tamamlar ve başarılı bir şekilde sunar. Ancak lisans sonrasında bu süreç daha zor bir hal almaya başlar. Lisans sürecinden itibaren akademik kariyer yapmak isteyen öğrenciler bir yandan yüksek lisans yaparken diğer taraftan da birçoğu iş hayatına atılmış olur. Durum böyle olunca ise akademik çalışmalar mecburen ikinci planda kalır. Vakit gelip çattığında yüksek lisans veya doktora tezi hazırlama sürecinde ise birçok öğrenci zorlanır. Bunun birçok sebebi bulunmaktadır.

Tez yazmayı meslek edinen ve para ile tez yazan çok az insan bulunmaktadır. Bunlar ise bu işi gerçekten profesyonel anlamda yapmaktadırlar. Fakat bunlar ile birlikte bu işi kötü amaçlı kullanmakta olup ve çalışma konusunda yetersiz kalan insanlarda bulunmaktadır. Bunlar ile karşı karşıya kalarak dolandırılmak istemiyor iseniz, özellikle iletişim bilgilerinize dikkat etmeniz gereklidir. Ücretsiz e- mail adresleri yerine örneğin [email protected] gibi bir adres olabilir.

Tez yazdırmak istediğiniz siteler öncelik olarak sizlerden bazı kimlik bilgileri isterler. Eğer bu sitenin güvenilir bir site olup olmadığı konusunda tereddüt yaşamakta iseniz kesinlikle kimlik bilgilerinizi vermemeniz gerekmektedir. Siteler hakkında temkinli davranarak öyle hemen kimlik bilgilerinizi doldurup gözü kapalı güvenerek göndermemelisiniz. Bu bilgilerin dolandırıcıların eline geçebileceğini unutmayın. Senaryoların en kötüsü bu değil. Aynı zamanda tez yazdırma işini size vermiş olan danışmanınıza da bütün bilgileriniz gidebilir. Bu tip durumlar ile karşı karşıya kalmış birçok mağdur insan bulunmaktadır. Onun için dikkatli davranarak hareket etmeniz gereklidir.

Para ile tez yazımı konusunda hizmet vermekte olan siteler öncelik olarak ödemeyi talep etmektedirler. Bu ise onların en doğal hakları arasında yer almaktadır. Ancak bu durumdan faydalanmak isteyen kötü insanlarda maalesef bulunmaktadır. Eğer tez yazdırma konusunda karar verdiyseniz ve biriyle görüşme gerçekleştirmek istiyorsanız kesinlikle görüşmelerinizi yüz yüze veya telefonla sağlamalısınız. Yüz yüze veya telefon ile görüşme sağlamadan önce kesinlikle ödeme yapmamalısınız. O kişinin güvenilir birisi olduğundan emin olduktan itibaren ödemenizi gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz.

Para ile tez yazma hizmeti vermekte olanların tez yazan şirketlerin birçoğu ise üniversitelerde görev yapmakta olan insanlardır. Yani tez yazma görevini size vermiş olan hocanız da para ile tez yazma hizmeti vermekte olabilir. Bu tip işlerde onunla karşılaşılma ihtimalini veya onu tanıyan birisi ile anlaşma sağlama ihtimaliniz de bulunmaktadır. Bu sebeple bütün bilgileri ve tez konusunu yazar ile paylaşmadan evvel onun nerede olduğu ve ne iş yaptığı ile ilgili bilgili doğru ve kesin bir şekilde öğrendikten sonra harekete geçmeniz sizin açınızdan daha garantili ve güvenli olacaktır. Aksi takdirde para ile tez yazdırdıktan sonra hocanız durumu öğrendiğinden tez konusunda sizi başarısız olarak kabul edebilir.

Tez konusunda anlaşma sağlar iken bilgilerinizi saklama konusunda dikkatli davranmanız gereklidir. Mümkün ise aldığınız riski düşürmek adına tezinizi başkası adına sipariş verebilirsiniz. Kendinize ait olan gerçek bilgileriniz ile sipariş vermeniz halinde bunun tez danışmanızın haberdar olma olasılığının bulunacağını unutmayınız. Bu konuda risk faktörünü göz önüne aldıktan sonra kendi bilgilerinizi paylaşma hususunda dikkatli ve ihtiyatlı davranmanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir