Hilmi Türkmen'den Avrupa 3.'sü Özlem Kaya'ya 35 bin lira para ödülü

Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda Kadınlar 3 bin metre Su Engelli Yarışı'nda Bronz Madalya kazanan Özlem Kaya, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'i ziyaret etti.

Hilmi Türkmen'den Avrupa 3.'sü Özlem Kaya'ya 35 bin lira para ödülü
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda kadınlar 3000 metre su engellide, 9.35.05'lik derecesiyle yarışı üçüncü sırada bitiren ve bronz madalya kazanan Üsküdar Belediyespor Kulübü'nün sporcusu Özlem Kaya, antrenörü Aytaç Özbakır ile birlikte belediye başkanı Hilmi Türkmen'i makamında ziyaret etti.

Başkan Türkmen, başarılı sporcuya elde ettiği derece nedeniyle bir kese altın ve 35 bin lira para ödülü ile ödüllendirdi.

Özlem Kaya, ''Birinciliği hedefledik ancak bronz madalya ile yetindik. Bu başarıyı biz hep beraber elde ettik çok mutluyum.''

''BELEDİYE BAŞKANIMIZ HİLMİ TÜRKMEN'E TEŞEKKÜR EDİYORUM''

Ziyarette konuşan milli sporcu Özlem Kaya, ''Birinciliği hedefledik ancak bronz madalya ile yetindik. Bu başarıyı biz hep beraber elde ettik çok mutluyum. Büyük bir emeğin karşılığı bu. Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen'e de ayrıca çok teşekkür ediyorum. Her geçen yıl başarımız yavaş yavaş ilerleyecek. İnşallah ileride daha iyi şeyler başaracağız.

Bundan sonraki hedefimiz 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazanarak bayrağımızı göndere çekip, İstiklal Marşımızı okutmak.''

 Hilmi Türkmen de Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Özlem Kaya'nın başarısı ile gururlandık

''ALTYAPIYA VERDİĞİMİZ ÖNEM, MEYVESİNİ VERMEYE BAŞLADI''

Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Özlem Kaya'nın başarısı ile gururlandıklarını kaydederek, ''Yeni belediye binamıza çok güzel bir başlangıç yaptık. Sporcumuzun başarısından dolayı gurur duyduk. Hem kendisini hem antrenörünü kutluyorum. Özlem Kaya'ya olimpiyatlarda başarılar diyoruz ve madalya ile dönmesini arzu ediyoruz.

Bizim Üsküdar Belediyesi olarak sporu tabana yayma ve salon sporları noktasındaki yaptığımız çalışmalar altyapıya verdiğimiz destek ve önem her geçen gün meyvesini vermeye başladı. Oldukça güzel sonuçlar alıyoruz. Hem ulusal hem de uluslararası başarılarımızla çok doğru bir istikamette yürüdüğümüzü açık bir örneğini görüyoruz. Salon sporlarında ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil edeceğimizi düşünüyoruz'' açıklamasında bulundu.

Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Üsküdar 34


Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir