Özel Sporcular Atletizm Şenlikleri Üsküdar'da başladı

Üsküdar Belediyesi'nin; Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Marmara Üniversitesi işbirliğiyle bu yıl onuncusunu düzenlediği Özel Sporcular Atletizm Şenliği İstanbul'da başladı.

Özel Sporcular Atletizm Şenlikleri Üsküdar'da başladı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı Yerleşkesi'nde düzenlenen ve iki gün sürecek ''Gülümse Hayata'' temalı organizasyonda, İstanbul'daki 36 ilçe ile 15 ildeki 22 okuldan bin 845 öğrenci mücadele ediyor.

Özel Sporcular Atletizm Şenlikleri Üsküdar'da başladı

Şenliğin açılışında Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nesrin Karaman, Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Adnan Kuzu da katıldı.

Öğrencilerin geçiş töreninin ardından, konuşmalar ve halk oyunları gösterileri yapılan etkinlikte, ilk gün her branşta ikişer seri yarışlar gerçekleştirildi. Yarışlarda dereceye girenlere kupa ve madalyalar verildi.

Özel Sporcular Atletizm Şenliği İstanbul'da başladı.

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, organizasyonla ilgili yaptığı açıklamada, günün ve faaliyetin çok özel olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

iki gün sürecek ''Gülümse Hayata'' temalı organizasyonda, İstanbul'daki 36 ilçe ile 15 ildeki 22 okuldan bin 845 öğrenci mücadele ediyor.

''Bu yıl onuncusunu düzenlediğimiz özel sporcular atletizm yarışmasında dostlarımızla beraberiz. Gerçekten çok özel bir faaliyet. Bu sene ilk defa ulusal bir boyut kazandı. Bunu 10 yıl önce sadece Üsküdar ölçeğinde yapıyorduk. Bugün 15 ayrı vilayetimizden katılım var. Bu yarışmaya katılabilmek için çocuklar, anneler, babalar ve antrenörleri aylardır çalışıyor. Onlar için bu yarışma 2 günden ibaret değil. Onlar için muazzam bir mutluluk. Yaklaşık 6 aydır bugünü bekliyorlar ve bu yarışmadan sonra da 6 ay daha bunu konuşacaklar ve dolayısıyla mutlu olacaklar. Zaten bütün amacımız onların mutluluğudur. Onlar mutluysa biz de mutluyuz. Kardeşlerimiz engellerinden kurtarması adına bir motivasyon çalışmasıdır. Bu bir ilktir ve başka bir yerde bunun organizasyonu yoktur. Burada önemli olan dereceye girmek değildir.''

Öte yandan, atletizm sahasına büyük boyutlarda ''Engel Tanımayanlar Şampiyonluğa Koşuyor'' yazılı pankartlar asıldı.

Öte yandan, atletizm sahasına büyük boyutlarda ''Engel Tanımayanlar Şampiyonluğa Koşuyor'' yazılı pankartlar asıldı.

Üsküdar 34


Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir