Okulların Temizliği Üsküdar Belediyesi'nden

Üsküdar Belediyesi ekipleri yaz boyu çalışarak, ilçedeki tüm ilk ve orta dereceli eğitim kurumlarının temizlik ve bakım faaliyetlerini tamamladı.

Okulların Temizliği Üsküdar Belediyesi'nden
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi ekipleri yaz boyu çalışarak, ilçe genelinde yapılan kapsamlı temizlik çalışması sonucunda liseler ve ilköğretim okulları, yeni eğitim öğretim yılını tertemiz karşıladı.

RAKAMLARLA ÜSKÜDAR'DA EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü verilerine göre bu yıl 306 okul ve eğitim kurumuyla öğrencilere kucak açan Üsküdar'da 4 bini aşkın derslik ve 100 binin üzerinde ilk ve orta dereceli öğrenci bulunuyor. Üsküdarlı öğrencileri geleceğe 4 bin 700'ün üzerinde öğretmen hazırlıyor.

Üsküdar'da ilkokul ve ortaokul kademelerinde derslik başına 30 öğrenci düşerken, bu oran genel ortaöğretimde derslik başına 27 öğrenciye düşüyor.

Üniversiteler Şehri olarak bilinen Üsküdar ayrıca sekiz üniversiteye ev sahipliği yapıyor.

MEB'DEN 37 BİN YENİ KADRO

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan kararla atanan 37 bin yeni öğretmen de 28 Eylül'de başlayan 2015-2016 eğitim-öğretim dönemi öncesinde ilk kez ders vermenin heyecanını yaşadı. 15 Eylül'de gerçekleşen atamalarda en fazla kadro 4 bin 189 ile sınıf öğretmenliğine verilmişti.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir