Spor Toto 2. ve 3. Lig'de gruplar belli oldu

Spor Toto 2. ve 3. Lig'de gruplar belli oldu. TFF'nin Beykoz-Riva'da yer alan idari merkezinde yapılan kura çekimine Üsküdar temsilcisi takımlarımızın temsilcileride katıldı. Anadolu Üsküdar 1908 Spor ve Beylerbeyispor'un gruplardaki rakipleri belli oldu

Spor Toto 2. ve 3. Lig'de gruplar belli oldu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Dün TFF'nin Beykoz-Riva'da yer alan idari merkezinde yapılan kura çekimini TFF Yönetim Kurulu üyesi Arif Koşar ve Genel Sekreter Kadir Kardaş gerçekleştirdi. Kulüp temsilcilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen kura çekiminde bir konuşma yapan TFF Yönetim Kurulu üyesi Arif Koşar, kulüplere yapılan yardımlara vurgu yaptı.

Koşar, ''Çok değerli başkanlarım, çok değerli yöneticiler, değerli temsilciler... Bu güzel günde hepiniz hoşgeldiniz, şeref verdiniz. 2014-15 sezonunu iyisiyle, kötüsüyle tamamladık. Güzel bir sezon geçirdik. 3. Lig'e, 2. Lig'e ve PTT'ye çıkan kulüplerimiz oldu. Herkese başarılar diliyorum. Yeni sezon herkesin gönlüne göre olsun inşallah'' dedi.

Kulüp temsilcilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen kura çekiminde bir konuşma yapan TFF Yönetim Kurulu üyesi Arif Koşar, kulüplere yapılan yardımlara vurgu yaptı.

Arif Koşar, takımları yakından ilgilendiren mali konular, destek ve sponsorluk gelirleri konusunda da açıklama ve bilgilendirme yaptı. Koşar, ''Değerli dostlar kura çekimine geçmeden önce bu yıl 2. ve 3. Liglerimiz öncesi hep söyledik. Sizlerin maddi durumlarının, tesislerinin çok iyi olması lazım. Sizler birer imalathanesiniz. Siz iyi oldukça Türk futboluna iyi insanlar, ahlaklı futbolcular yetiştireceğinizi hep söyledik. Bunları artık reel hale getirdik. Geçen hafta size belli bir miktarda avans göndeririz demiştik. Ama takdir edersiniz ki yeni yönetim kurulu toplantımız ancak dün yapılabildi. Bugün 150'şer bin lira kulüplerimizin hesaplarına geçti. Artışları da ifade edeyim. Bütçenizi de ona göre yapın. Naklen yayın geliri 85 ve 110 bin liradan; 150 bin liraya yükseltildi. Sponsorluk geliriniz 2. Liglerin 200 bin lira, 3. Liglerde de 140 bin liraya çıkarıldı. Seyahat-konaklama giderleri de 180 bin liraya çıkarıldı. Genç futbolcu primleri, ön görüleri veya tavsiyelerini söyleyeyim. 2. Lig'deki 36 takım için 2 milyon lira net. Bu paranın tümü 2. Liglere dağıtılacak. 3. Liglere ise 3 milyon lira ayrıldı. Yani örnek olarak 57 takımdan 10 futbolcuya düşüyorsa bu para; onlara dağıtılacak. 'Puanlama sisteminde farklılık olur mu' diye bir soru işaretleri oluşmasın. Reel olarak bu para dağıtılacak. Yeni kurulumuzun Denetleme Kurulu Başkanı, THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı beyle görüşmelerimiz oldu. Seyahatlerinizde en çok Anadolu Jet'i tercih ediyordunuz. Yüzde 25 iskontonuz vardı. Ancak artık yüzde 50 iskontonuz var. Bununla ilgili de bir çalışma yaptık.'' dedi.

TFF'nin Beykoz-Riva'da yer alan idari merkezinde yapılan kura çekimini TFF Yönetim Kurulu üyesi Arif Koşar ve Genel Sekreter Kadir Kardaş gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından kura çekimine geçildi. Kura çekiminin ardından geçen sezonda şampiyon olarak Üsküdar'ı gururlandıran Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alırken, Spor Toto 3. Lig'deki temsilcimiz Beylerbeyispor da 3. Lig 3. Grup'ta yer aldı.

Spor Toto 2. ve 3. Lig'de gruplar belli oldu

2015 - 2016 SEZONU SPOR TOTO 2.LİG - BEYAZ GRUP

- Anadolu Üsküdar 1908 Spor
- Bandırmaspor
- Bayrampaşa
- Bugsaş Spor A.Ş.
- Fethiyespor
- Hacettepe Spor
- Hatayspor
- İstanbulspor A.Ş.
- Kahramanmaraşspor A.Ş.
- Kırklarelispor
- Konya Anadolu Selçukspor
- Menemen Belediyespor
- Nazilli Belediyespor
- Orduspor
- Pazarspor
- Pendikspor
- Sarıyer
- Ümraniyespor

2015 - 2016 SEZONU SPOR TOTO 3.LİG 3. GRUP

- Batman Petrol Spor A.Ş.
- Bayburt Grup Özel İdare
- Bergama Belediyespor
- Beylerbeyispor
- Çatalca Spor
- Çine Madranspor
- Çorum Belediyespor
- Dardanelspor A.Ş
- Darıca Gençlerbirliği
- Dersim Spor
- Erzincan Refahiyespor
- Gölcükspor
- Kastamonuspor 1966
- Körfez İskenderun Spor
- Manavgatspor
- Niğde Belediyespor
- Sandıklıspor
- Tki Tavşanlı Linyitspor
- Van B.Ş.Belediyespor

TFF / Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir